Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.7°C24.7°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.7°C24.9°C
1 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C21.6°C
4 BF 61%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
3 BF 33%
Διαδικτυακή συναυλία για την πανδημία με Springsteen, Jon Bon Jovi και άλλους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Διαδικτυακή συναυλία για την πανδημία με Springsteen, Jon Bon Jovi και άλλους

Ο Bruce Springsteen, ο Jon Bon Jovi, η Halsey και άλλοι σταρ από την Πολιτεία του New Jersey θα συμμετάσχουν στις 22 Απριλίου στη διαδικτυακή συναυλία «Jersey 4 Jersey» στόχος της οποίας είναι η συγκέντρωση χρημάτων για ενίσχυση της πρώτης γραμμής κατά της πανδημίας.

Η συναυλία, που οργανώθηκε από το νεοσύστατο New Jersey Pandemic Relief Fund (NJPRF), θα μεταδοθεί στις 7 μμ EST, μέσω των εφαρμογών Apple Music και Apple TV, του E Street Radio στο SiriusXM, τοπικών τηλεοπτικών σταθμών και πάμπολλων ραδιοφωνικών καναλιών.

«Το New Jersey είναι στην πρώτη γραμμή αυτής της πανδημίας, πράγμα το οποίο κάνει πιο σημαντικό από ποτέ για μας να κάνουμε αυτό που ξέρει καλύτερα να κάνει το Jersey - να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον» τόνισε, στην ανακοίνωση, η Tammy Murphy, σύζυγος του Κυβερνήτη της Πολιτείας Phil Murphy.

«Γι' αυτόν τον λόγο, ζητάμε από τον καθένα στην Πολιτεία μας να συστρατευθεί με το NJPRF και με κάποιους από τους καλύτερους του New Jersey, για λίγη μουσική διασκέδαση που έχουμε τόσο ανάγκη, για ελαφρότητα και Υπερηφάνεια των Πολιτών του Jersey, σε αυτούς τους άνευ προηγουμένου καιρούς» πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL