Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Επί Σκηνής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επί Σκηνής

Σήμερα οι Βασίλης Κώστας και Πετρολούκας Χαλκιάς παρουσιάζουν -με τη σύμπραξη της βιρτουόζου Αμερικανίδας βιολίστριας Beth Bahia Kohen- το «The soul of Epirus» στο ιστορικό κτήριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός.

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου. Και την επόμενη Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, ο Δημήτρης Κανέλλος παρουσιάζει τον νέο δίσκο του «Όσα ονειρευτήκαμε» με τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και άλλων αλλά άπαντα σε στίχους Άλκη Αλκαίου στη μουσική σκηνή «Σφίγγα».

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου. Κυριολεκτικά κατόπιν απαίτησης του κοινού και επίσης τις δύο επόμενες Δευτέρες, 24 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου με την τελευταία να είναι βέβαια η αργία της Καθαρής Δευτέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα στη «Σφίγγα».

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου. Η τρίτη και τελευταία συναυλία των Νατάσας Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου στο «Piraeus 117 Academy».

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο του κύκλου Ανατροπές και Πρωτοπόροι η ΚΟΑ υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Στέφανου Τσιαλή παρουσιάζει τη δεύτερη πράξη της όπερας του Ρίχαρντ Βάγκνερ «Τριστάνος και Ιζόλδη» με τη σύμπραξη των διεθνώς καταξιωμένων λυρικών ερμηνευτών/ιών Πέτρα Λανγκ, Στέφαν Φίνκε, Μπάρμπαρα Κοζέλι, Τζέιμς Μέλενχοφ και Χρήστου Κεχρή στο Μέγαρο Μουσικής.

Μέχρι και τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου το εκρηκτικό jazz punk (!) γερμανικό σεπτέτο - σαξόφωνο, τρομπέτα, τρομπόνι, πιάνο, κιθάρα, κοντραμπάσο και ντραμς με τον κοντραμπασίστα να επιτελεί και χρέη τραγουδιστή - Boticelli Baby στο «Half Note Jazz Club».

Για δεύτερη και τελευταία φορά εφέτος το καθιερωμένο πια αποκριάτικο (και μασκέ!) πάρτι των Locomondo στο ιστορικό «Κύτταρο».

Στο πλαίσιο του κύκλου Συναισθησίες η Κατερίνα Πολέμη με το latin jazz μουσικό σύμπαν της στο ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL