Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Επί Σκηνής
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επί Σκηνής

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου Από το προηγούμενο και κάθε Σάββατο ο Φοίβος Δεληβοριάς, πάντα με την τετραμελή μπάντα του (κιθάρα, keyboards, μπάσο και ντραμς) και έχοντας μαζί του την εκλεκτή ερμηνεύτρια Νεφέλη Φασούλη, λέει «Μόνο Ψέματα» στο ιστορικό «Κύτταρο».

Κάθε Σάββατο και Κυριακή η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με το σχήμα που τη συνοδεύει μόνιμα στο «Άνοδος».

Κάθε Σάββατο επίσης η Ελένη Βιτάλη και ο Δημήτρης Μπάσης με τη συνοδεία των επταμελών Τζουμ (μπουζούκι, κιθάρα, κλαρινέτο, πιάνο, μπάσο, ντραμς και κρουστά) με τους οποίους συμπράττουν άλλοι τρεις εξαίρετοι μουσικοί στην κιθάρα, το μπουζούκι και το ακορντεόν και με τη συμμετοχή της καλής ερμηνεύτριας Νανάς Μπινοπούλου στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

«Wolves In The Throne Room», δηλαδή ένα μίνι φεστιβάλ αφιερωμένο στο goth rock της δεκαετίας του ’80 και στις... προεκτάσεις του, με τους νεότερους ημετέρους ηλεκτρονικούς συνεχιστές του ιδιώματος Data fragments, τους πιο κοντά στο post rock Ιταλούς Soviet Soviet, τους Λευκή Συμφωνία να παίζουν μετά από πάρα πολλά χρόνια ολόκληρο το ιστορικό πρώτο album τους «Μυστικοί Κήποι» και τους Βρετανούς Chameleons και το οποίο διοργανώνεται μεν από το live club του Ψυρρή «Death Disco» που όμως ειδικά για την περίσταση θα μεταφερθεί στο... «Gagarin 205».

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου Ο jazz κιθαρίστας και συνθέτης Χρήστος Ταμπουρατζής με την μπάντα του που συναπαρτίζεται από τρεις ακόμα μουσικούς στα keyboards, μπάσο και ντραμς και με τη συμμετοχή ενός ερμηνευτή και μιας ερμηνεύτριας παρουσιάζει τον νέο δίσκο του στο «Half Note Jazz Club».

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου Οι εξαίρετοι εξαμελείς (σαξόφωνο, τρομπέτα, κιθάρα, πιάνο, μπάσο και ντραμς) Brothers From Another Planet με προσκεκλημένο τον σπουδαίο Τάκη Πατερέλη στο άλτο σαξόφωνο και τον Jim Σταρίδα στο τρομπόνι στο «Half Note Jazz Club».

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου Ο Ιαν Στρατής με τη συνοδεία ενός καθαρά jazz τρίο (πιάνο, κοντραμπάσο και ντραμς) σε ένα πρόγραμμα αφιερωμένο σε -τι άλλο τη συγκεκριμένη ημέρα;- τον έρωτα στο «Half Note Jazz Club».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL