Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.4°C22.4°C
3 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.6°C20.8°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C22.0°C
1 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.5°C19.9°C
3 BF 37%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ALPHA, 21.20

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ (INSIDE - OUT)

Ευφυής, πρωτότυπη και συγκινητική ιστορία κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους της Disney-Pixar. «Βουτιά» στο μυαλό μιας πιτσιρίκας, όπου παρακολουθούμε τη «μάχη» των συναισθημάτων της. Στο Κέντρο Ελέγχου του μυαλού της 11χρονης Ράιλι οι πέντε αισθήσεις δουλεύουν ασταμάτητα, υπό τη γενική διεύθυνση της ξέγνοιαστης Χαράς. Ο Φόβος ελέγχει τα θέματα ασφάλειας, ο Θυμός φροντίζει όλα να είναι ισορροπημένα, ενώ η Αηδία έχει αναλάβει την προστασία της από τις τοξίνες κάθε είδους. Η μόνη που δεν ξέρει ακριβώς τον ρόλο της είναι η Λύπη. Όταν η Ράιλι χρειαστεί να εγκαταλείψει την ήσυχη κωμόπολη που ζει με την οικογένειά της για το Σαν Φρανσίσκο, λόγω μετάθεσης του πατέρα της, οι αισθήσεις παθαίνουν μεγάλη αναστάτωση: Χαρά και Λύπη μπερδεύουν τις θέσεις τους στο Κέντρο Ελέγχου και συνεπώς τον... ρόλο τους. Ο Φόβος, ο Θυμός και η Αηδία αναλαμβάνουν προσωρινά τη γενική διεύθυνση. Όμως η Χαρά και η Λύπη, καθώς έχουν μπλέξει στις αχαρτογράφητες περιοχές της μνήμης, αργούν να ξαναβρούν την πραγματική θέση και τον ρόλο τους στο μυαλό της Ράιλι...

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ2, 23.55

INTERRUPTION

Δράμα - θρίλερ, συμπαραγωγής Eλλάδας - Γαλλίας - Κροατίας 2015. «Mια ταινία για μια κατάσταση ομηρείας χωρίς οι ίδιοι οι όμηροι να το γνωρίζουν. Δεν υπάρχουν τρομοκράτες, αστυνομία, κοινή γνώμη που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα. Η μόνη ομηρεία που υφίστανται οι θεατές είναι η γοητεία του ίδιου του θεάματος» λέει για την ταινία ο σκηνοθέτης Γιώργος Ζώης. Ένα κινηματογραφικό ταξίδι όπου δύσκολα διαχωρίζεις την αλήθεια από το ψέμα, τους ανθρώπους από τους ρόλους τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ OPEN, 22.00

ΒΑΒΕΛ

Δραματική ταινία, παραγωγής 2006 του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου. Μια σύγχρονη Βεβέλ τραυματισμένων ανθρώπων στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Πολυγλωσσία και οριακά συναισθήματα σε φόντο μοναξιάς. Με τους Μπραντ Πιτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ. Ένα ζευγάρι Αμερικανών στο Μαρόκο τραυματίζεται από δύο παιδιά αγρίμια. Μια γκουβερνάντα που παίρνει δύο αμερικανάκια παράνομα στο Μεξικό. Μια νεαρή Γιαπωνέζα μένει μόνη την ώρα που ο μπαμπάς της καταζητείται στο Τόκιο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ2, 23.45

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Ιστορικό δράμα, παραγωγής Γαλλίας- Γερμανίας 2005, βασισμένο σε αληθινή ιστορία. Τα Χριστούγεννα του 1914, στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο στα γαλλοελβετικά σύνορα, Άγγλοι, Γάλλοι και Γερμανοί στρατιώτες αφήνουν ό,τι τους χωρίζει στα χαρακώματα και μπαίνουν σε εκεχειρία για τις γιορτινές μέρες. Την αφορμή έδωσε το τραγούδι ενός Γερμανού τενόρου και της σοπράνο γυναίκας του. Παίζουν: Ντάνιελ Μπριλ, Γκιγιόμ Κανέ, Νταϊάν Κρούγκερ. Σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΟΥΛΗ, 22.00

ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ

Ταινία του Μιχάλη Κακογιάννη, μεταφορά του ομώνυμου έργου του Άντον Τσέχοφ (Ελλάδα, 1999). Παίζουν: Σαρλότ Ράμπλινγκ, Άλαν Μπέιτς. Η ώριμη αριστοκράτισσα μαντάμ Ρανέφσκαγια, επιστρέφοντας από το Παρίσι διαπιστώνει πως έχει χάσει την ιδιοκτησία του πανέμορφου βυσσινόκηπού της. Εκείνη συνεχίζει να ζει στο παρελθόν, αρνούμενη να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, ενώ ο πρώην επιστάτης της και νέος ιδιοκτήτης του βυσσινόκηπου κόβει τα δέντρα, έχοντας τα δικά του σχέδια.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΤ1, 23.45

ΑΓΡΙΑ ΝΕΡΑ

Δράμα, παραγωγής Νορβηγίας, Σουηδίας, Γερμανίας 2008, του Έρικ Πόπε. Έχοντας εκτίσει ποινή για τη δολοφονία ενός παιδιού -παρόλο που ανέκαθεν δήλωνε αθώος-, ο Ίαν βρίσκει δουλειά ως μουσικός σε τοπική εκκλησία στο Όσλο. Γρήγορα κερδίζει τον σεβασμό όλων, καθώς και την αγάπη της Άννας και του γιου της Τζεν. Το παρελθόν όμως θα αναβιώσει όταν η δασκάλα της περιοχής αναγνωρίζει στο πρόσωπό του τον δολοφόνο του 4χρονου γιου της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL