Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Λ. Κρέτσος: Θετικά μηνύματα από τη Σεούλ για οπτικοακουστικές παραγωγές στην Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Λ. Κρέτσος: Θετικά μηνύματα από τη Σεούλ για οπτικοακουστικές παραγωγές στην Ελλάδα

Με την Lee Yeon Lu (Head of Global Content Strategy), την Kim Chul Kate (Senior Vice President Global Content Division) και την μεταφράστρια Χριστίνα Πάρκ.


Με στόχο να προωθήσει το νέο θεσμικό πλαίσιο για την ενίσχυση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών στην Ελλάδα, ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας στις 22 και τις 23 Ιουνίου 2018.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σεούλ ο κ. Κρέτσος επισκέφθηκε τα γραφεία σημαντικών παγκοσμίως εταιρειών παραγωγής κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχομένου, όπως η KBS (Korea Broadcasting System) και ο όμιλος της CJ Entertainment & Media. Στις επιμέρους συναντήσεις στο Media City της Σεούλ όχι μόνο επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για γυρίσματα οπτικοακουστικών παραγωγών στην Ελλάδα, χάρη στην παροχή των νέων οικονομικών κινήτρων, αλλά και αποφασίστηκε η επίσκεψη ειδικού κλιμακίου και location scouters από Κορεατικής πλευράς τον Ιούλιο στην Αθήνα.

Επιπλέον, ο Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά σε επιλεγμένα υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης της Νότιας Κορέας το νέο θεσμικό πλαίσιο στα πλαίσια της 3ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας – Ν. Κορέας της οποίας ηγήθηκε από ελληνικής πλευράς ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL