Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Θαρραλέο εγχείρημα με όραμα και προοπτική η ίδρυση της κινηματογραφικής σχολής στη Δράμα»

Eurokinissi

«Η σύνδεση της σχολής με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το καταξιωμένο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο των σπουδών», σημειώνει το τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρωτοβουλία του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής για την ίδρυση Ανώτατης Σχολής Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων στη Δράμα, χαιρετίζει το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η σύνδεση της σχολής με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το καταξιωμένο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο των σπουδών», ανφέρεται στην ανακοίνωση.

Το τμήμα πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει δε, ότι «πρόκειται για ένα θαρραλέο εγχείρημα με όραμα και προοπτική, που προοιωνίζει ένα καλύτερο μέλλον για την ελληνική κινηματογραφική τέχνη».

Τέλος, το τμήμα Πολιτισμού επισημαίνει την πάγια θέση του για «αναβάθμιση συνολικά των καλλιτεχνικών σπουδών» και προσθέτει ότι «αγωνίζεται ώστε αυτή η πολιτική να έχει συνέχεια και να επεκταθεί σε όλο το φάσμα της εκπαίδευσης των παραστατικών τεχνών».

Δείτε όλα τα σχόλια