Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Το 74ο Φεστιβάλ Βενετίας ξεκινά στις 30 Αυγούστου και ολοκληρώνεται στις 9 Σεπτεμβρίου

Τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες συμπληρώνουν και ολοκληρώνουν το πρόγραμμα προβολών του 74ου Φεστιβάλ Ταινιών της Βενετίας, το οποίο διεξάγεται από τις 30 Αυγούστου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζον Γου επιστρέφει στις ταινίες θρίλερ από όπου ξεκίνησε την καριέρα του με την τελευταία ταινία η οποία έχει τίτλο «Manhunt», που σημαίνει ανθρωποκυνηγητό και θα προβληθεί στο μη διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ. Πρόκειται για ριμέικ παλιάς γιαπωνέζικης ταινίας η οποία αφηγείται την ιστορία ενός Κινέζου που ενοχοποιείται για δολοφονία στην Ιαπωνία και καταδιώκεται από τις αρχές και από μια ομάδα δολοφόνων. 

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Βενετία και για την ταινία «The Order of Things» του Αντρέα Σεγκρέ, που αναφέρεται στη ζωή ενός νεαρού αστυνομικού ο οποίος είναι τοποθετημένος στο τμήμα μεταναστών και ελέγχει τη ροή των μεταναστευτικών ρευμάτων.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ στμπληρώθηκε με το ντοκιμαντέρ The Enigma of Jean Rouch in Torino, του Μάρκο ντι Κάστρι, του Πάολο Φαβάρο και του Ντανιέλε Πιαντσόλα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Το αβέβαιο παγκόσμιο μέλλον και οι δυνάμεις του καλού

Οι δυνάμεις του καλού υπάρχουν παντού, πρέπει όμως να ανασυγκροτηθούν πολιτικά και προγραμματικά. Και η Αριστερά, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, πρέπει να μελετήσει τις ιστορικές απαιτήσεις στις οποίες καλείται να ανταποκριθεί

Δειτε ολοκληρο το αρθρο