Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.2°C24.8°C
3 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 42%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
3 BF 57%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.5°C
4 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C23.0°C
3 BF 43%
επιλογες σινεμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

επιλογες σινεμα

«ΑΦΤΕΡΛΩΒ» του Στέργιου Πάσχου. Χάρης Φραγκούλης και Ηρώ Μπέζου πρωταγωνιστούν στην ταινία του πρωτοεμφανιζόμενου Στέργιου Πάσχου, που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες με φεστιβαλικές διακρίσεις, ενταγμένη στο «νέο κύμα» του ελληνικού κινηματογράφου. Ένας άφραγκος μουσικός, ο 30χρονος Νίκος, έχει κανονίσει να περάσει το καλοκαίρι του στα βόρεια προάστια της Αθήνας προσέχοντας το πολυτελές σπίτι φίλου του. Όταν αποφασίζει να καλέσει εκεί την πρώην κοπέλα του για ολιγοήμερες διακοπές στην πόλη, οι ξέγνοιαστες βουτιές στην πισίνα μετατρέπονται σε κατάδυση στο παρελθόν... Θέλει οπωσδήποτε να μάθει τους λόγους για τους οποίους η σχέση τους έλαβε τέλος... (ΙΝΤΕΑΛ, ΔΑΝΑΟΣ, ΝΙΡΒΑΝΑ, ΚΗΦΙΣΙΑ CINEMAX, ΑΝΟΙΞΗ, ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑΝΑ).

«ΤΟ ΔΙΧΤΥ» του Κιμ Κι Ντουκ. Ένας φτωχός ψαράς από τη Βόρεια Κορέα ξεκινά όπως κάθε πρωί για ψάρεμα. Το δίχτυ του μπλέκεται στη μηχανή και η βάρκα του παρασύρεται στα χωρικά ύδατα της Νότιας Κορέας. Θα τον συλλάβουν, θα τον ανακρίνουν και θα τον βασανίσουν προκειμένου να «ομολογήσει» ότι είναι κατάσκοπος του καθεστώτος της Βόρειας Κορέας... (ΔΑΝΑΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, ΔΙΑΝΑ, ΑΝΟΙΞΙΣ, ΣΙΝΕ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ, ΣΠΟΡΤΙΓΚ).

«LA LA LAND» του Ντάμιεν Σαζέλ. Ο εξαιρετικά ταλαντούχος Ντάμιεν Σαζέλ («Χωρίς μέτρο») μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες, στην «καρδιά» της βιομηχανίας του θεάματος, σε αυτό το μοντέρνο μιούζικαλ. Μια νέα -και άνεργη- ηθοποιός (Έμα Στόουν) έχει βρει προσωρινή απασχόληση στην καφετέρια κινηματογραφικού στούντιο ψάχνοντας ταυτόχρονα για τηλεοπτικούς ή κινηματογραφικούς ρόλους. Ένας μουσικός της τζαζ (Ράιαν Γκόσλινγκ), απογοητευμένος από την «παρακμή» του μουσικού είδους που υπηρετεί, είναι έτοιμος για συμβιβασμούς. Οι δύο νέοι θα ερωτευτούν προσπαθώντας ταυτόχρονα να διατηρήσουν τα όνειρά τους, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις... (ΕΚΡΑΝ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL