Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
"Παράλληλοι δρόμοι" μυθοπλασίας και εγκλήματος;
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Παράλληλοι δρόμοι" μυθοπλασίας και εγκλήματος;

Μια περίεργη ενδεχόμενη "σύνδεση" της ταινίας "Ετερος εγώ" με την υπόθεση της δολοφονίας οδηγού ταξί στην Κηφισιά ανέκυψε ξαφνικά, με κατάληξη την απόσυρση της ταινίας από τις αίθουσες. Συγκεκριμένα ο σκηνοθέτης της Σωτήρης Τσαφούλιας έκανε χθες την ακόλουθη δήλωση:

«Την προηγούμενη εβδομάδα θεατές που παρακολούθησαν  την προβολή της ταινίας σε κινηματόγραφο στην Αθήνα την 7η Φεβρουαρίου ενημέρωσαν πως ένας άντρας που ταιριάζει με την περιγραφή που δόθηκε στη δημοσιότητα για τον φερόμενο ως δράστη μού έκανε μια συγκεκριμένη ερώτηση στη συζήτηση που ακολουθήσε με το κοινό μετά την προβολή της ταινίας. Στο πλαίσια της έρευνας, με κάλεσαν να επιβεβαιώσω την πληροφορία και να παραδώσω ό,τι υλικό υπήρχε από τη συγκεκριμένη εκδήλωση προκειμένου να συνδράμω στις έρευνες, αίτημα στο οποίο ανταποκρίθηκα ευχόμενος ο άνθρωπος που έκανε την ερώτηση το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου να εμφανιστεί, προκειμένου να αποδειχθεί πως η σύνδεση του δράστη με την ταινία είναι απλά μια τραγική σύμπτωση».

Κατόπιν αυτού, ο σκηνοθέτης αποφάσισε να αποσύρει την ταινία από τους κινηματογράφους, «προκειμένου να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις οι δικές μου και των συνεργατών μου...".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL