Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C17.4°C
2 BF 57%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.8°C13.8°C
3 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C17.1°C
3 BF 85%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.3°C12.3°C
0 BF 71%
"Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για τον Τζέιμς Μποντ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ο Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει η πρώτη επιλογή για τον Τζέιμς Μποντ"

Ο Ντάνιελ Κρεγκ είναι «απόλυτα η πρώτη επιλογή» δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός των ταινιών Τζέιμς Μποντ, Κάλουμ Μακντούγκαλ, αναφορικά με το αν θα υπάρξει νέα διανομή για τον ρόλο του Βρετανού κατασκόπου.

«Θα θέλαμε πολύ ο Ντάνιελ να επιστρέψει ως Μποντ» δήλωσε ο ίδιος μετά τις περσινές δηλώσεις του 48χρονου Κρεγκ ότι έχει «τελειώσει» με τον συγκεκριμένο ρόλο μετά το Spectre.

Όταν ρωτήθηκε εάν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό του να υποδύεται για μία ακόμη φορά τον Τζέιμς Μποντ στη μεγάλη οθόνη, ο Κρεγκ δήλωσε στο περιοδικό Time Out του Λονδίνου: «Τώρα; Καλύτερα να έσπαγα αυτό το ποτήρι και να έκοβα τις φλέβες μου».

Οι δηλώσεις του είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει όργιο φημολογίας σχετικά με το ποιος θα έπαιρνε την θέση του: οι Ίντρις Έλμπα, Τομ Χίντλστον και Έινταν Τέρνερ ήταν μεταξύ των επικρατέστερων υποψηφίων.

Ο Μακντούγκαλ δήλωσε στο BBC ότι οι παραγωγοί του Μποντ Μπάρμπαρα Μπρόκολι και Μάικλ Ουίλσον συμμερίζονται τις απόψεις του. «Γνωρίζω ότι ελπίζουν πως εκείνος θα επιστρέψει» υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL