Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
20 °C
17.5°C20.9°C
1 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.4°C20.5°C
1 BF 79%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.0°C18.3°C
2 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.8°C21.8°C
5 BF 36%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
20.9°C20.9°C
2 BF 40%
"Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας" του Στίβεν Σπίλμπεργκ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Ο μεγάλος φιλικός γίγαντας" του Στίβεν Σπίλμπεργκ

Τη νύχτα, όταν όλα τα παιδιά κοιμούνται πολύ βαθιά, τα σκοτεινά πλάσματα βγαίνουν από τις κρυψώνες τους. Αυτό πιστεύει η 10χρονη Σόφι, όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί και στριφογυρίζει στο κρεβάτι της σε ένα ορφανοτροφείο του Λονδίνου.

Ένα βράδυ, η Σόφι σηκώνεται από το κρεβάτι της, βάζει τα γυαλιά της και σκύβει έξω από το παράθυρο για να δει πώς είναι ο κόσμος στο φως του φεγγαριού. Βλέπει κάτι να έρχεται προς το μέρος της - κάτι πολύ ψηλό, μαύρο και λεπτό.

Αυτό το «κάτι» είναι ένας γίγαντας που αρπάζει τη Σόφι και τη φέρνει στην πατρίδα του, τη Γιγαντοχώρα. Ευτυχώς, πρόκειται για έναν... χορτοφάγο γίγαντα, που έχει καρδιά από χρυσάφι και δεν μοιάζει καθόλου με τους συμπατριώτες του...

(Αελλώ Cinemax, Αθηναία, Ανοιξις, Αττικόν Άλσος, Village The Mall, Village Παγκρατίου, Village Αγίου Δημητρίου, Village Ρέντη, Village Φαλήρου, Novacinema Odeon Μαρούσι, Novacinema Odeon Γλυφάδα, Odeon Starcity, Άρτεμις, Μαργαρίτα, Μπομπονιέρα, Ορφέας, Σινέ Αργυρούπολη, Λάουρα, Σινέ Παρί, Σινέ Ψυχικό, Σινέ Βοτσαλάκια, Φιλίπ, Ster Cinemas).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL