Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
20 °C
17.6°C21.2°C
1 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.5°C
1 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
13.0°C14.9°C
2 BF 85%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C19.8°C
1 BF 56%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 76%
"Δεν έχουμε συμφωνήσει για σίκουελ του Τζόκερ"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Δεν έχουμε συμφωνήσει για σίκουελ του Τζόκερ"

Το δημοσίευμα του επαγγελματικού περιοδικού «The Hollywood Reporter», το οποίο ανέφερε πως μια «συνέχεια» του πολυσυζητημένου «Τζόκερ» βρίσκεται ήδη στα σκαριά, πυροδότησε πολλές συζητήσεις στον κόσμο του κινηματογράφου. Στο δημοσίευμα αναφερόταν πως ο σκηνοθέτης της ταινίας Τοντ Φίλιπς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Warner Bros, ωστόσο ένα ντόμινο δημοσιευμάτων που ακολούθησε περιέπλεξε την υπόθεση.

Τελικά, ο ίδιος ο Τοντ Φίλιπς, λίγες μέρες αργότερα, στην προβολή της ταινίας που έγινε στα βραβεία της WarnerMedia, διάψευσε τελικά το δημοσίευμα του «The Hollywood Reporter» λέγοντας ότι δεν έχει γίνει καμία συνάντηση αλλά ούτε και συζήτηση για σίκουελ και πως ούτε εκείνος ούτε και οι Σίλβερ Σκοτ και Χοακίν Φίνιξ έχουν συμφωνήσει με την εταιρεία για δεύτερη ταινία «Τζόκερ».

Ωστόσο, ο Φίλιπς δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός σίκουελ στο μέλλον. «Προφανώς ένα ενδεχόμενο σίκουελ θα έρθει στο προσκήνιο με πολλές πιθανότητες, ειδικά όταν μια ταινία που κόστισε 60 εκατομμύρια δολάρια φέρνει έσοδα 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Όμως, δεν έχουμε κάνει καμία επίσημη συζήτηση».

Ο Φίλιπς παραδέχθηκε επίσης ότι από πολύ νωρίς, και συγκεκριμένα από τη δεύτερη εβδομάδα των γυρισμάτων της ταινίας, είχε συζητήσει με τον Φίνιξ για την περίπτωση ενός σίκουελ. Τόνισε, όμως, ότι ακόμα δεν υπάρχει ούτε συμφωνία ούτε σενάριο «Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι κλείσαμε συμφωνία με την εταιρεία για σίκουελ είναι ανακριβή» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL