Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΤ2 23.00

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ιστορικό δραματικό θρίλερ, συμπαραγωγής Αργεντινής - Ισπανίας - Νορβηγίας - Γαλλίας 2013, σε σκηνοθεσία της Λουσία Πουέντσο. Με ατμοσφαιρικά χαμηλούς τόνους, μέσα στο απίστευτο τοπίο της Παταγονίας, η ταινία παρουσιάζει ένα μυθοπλαστικό περιστατικό στη ζωή του Γιόζεφ Μένγκελε και διερευνά το συναρπαστικό πρόσωπο του κακού, αλλά και το πώς ένας άνθρωπος αληθινά σατανικός μπορεί ν’ απομυθοποιηθεί στην προσωπική επαφή.

Ο Γερμανός γιατρός Γιόζεφ Μένγκελε, γνωστός από το Άουσβιτς ως «Άγγελος του Θανάτου», έχει καταφύγει κρυπτόμενος τη δεκαετία του 1960 στην Παταγονία της Αργεντινής. Εκεί η οικογένεια Έντζο τον φιλοξενεί στην πανσιόν της. Οι εμμονές του γιατρού με την αγνότητα και την τελειότητα ξυπνούν απέναντι στη Λίλιθ, το 12χρονο μικροκαμωμένο κοριτσάκι της οικογένειας. Όλοι θα γοητευτούν απ’ αυτόν τον κομψό, χαρισματικό άνδρα με τους ευγενικούς τρόπους, την επιστημονική του γνώση και φυσικά τα χρήματά του, μέχρι να συνειδητοποιήσουν την πραγματική του ταυτότητα: πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους εγκληματίες στην Ιστορία της ανθρωπότητας. Παίζουν: Άλεξ Μπρεντεμιούλ, Νατάλια Ορέιρο, Φλορένθια Μπάδο, Ντιέγκο Περέτι.

ΚΥΡΙΑΚΗ ALPHA 23.00

Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΣΩΣΗ

Περιπέτεια επιβίωσης και δράμα εποχής, παραγωγής 2016, του Κρεγκ Γκιλέσπι. Το Φεβρουάριο του 1952 μια από τις πιο σφοδρές καταιγίδες χτυπάει τις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ κόβοντας στα δυο ένα τάνκερ. Ένα μικρό πλοίο της ακτοφυλακής σπεύδει για να σώσει περισσότερους από 30 αβοήθητους ναύτες έχοντας να αντιμετωπίσει τα γιγάντια κύματα. Παίζουν: Κρις Πάιν, Κέισι Άφλεκ, Μπεν Φόστερ.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΤ3 23.00

ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΑΓΑΠΕΣ

Σπονδυλωτή σάτιρα, σε σκηνοθεσία Άσσαντ Φουλαντκάρ, παραγωγής 2015. Η ταινία αφηγείται τέσσερις κωμικοτραγικές ιστορίες για τον τρόπο με τον οποίο οι αφοσιωμένοι μουσουλμάνοι, άνδρες και γυναίκες, διαχειρίζονται την ερωτική τους ζωή και τους κρυφούς πόθους τους, χωρίς να έρχονται σε σύγκρουση με τους άγραφους νόμους της θρησκείας τους.

ΤΡΙΤΗ OPEN 22.00

Ο ΑΛΛΟΣ

Ταινία μυστηρίου, παραγωγής 2008, με τους Λίαμ Νίσον, Αντόνιο Μπαντέρας, Λόρα Λίνεϊ. Μετά από 20 χρόνια γάμου η Λίζα εξαφανίζεται. Ο σύζυγος της, ένας ήσυχος οικογενειάρχης, προσπαθώντας να καταλάβει τι έχει συμβεί, ανακαλύπτει ότι η Λίζα είχε μια δεύτερη ζωή καλά κρυμμένη ζωή από τον ίδιο και την κόρη τους. Κυριευμένος από θυμό, αποφασίζει να προσεγγίσει τον φίλο της γυναίκας του.

ΠΕΜΠΤΗ STAR 23.45

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Επιστημονική φαντασία, παραγωγής 2014. Όταν ο Γουίλ Κάστερ, κορυφαίος ερευνητής της τεχνητής νοημοσύνης, τραυματίζεται θανάσιμα, η σύζυγός του και ο στενότερος συνεργάτης του φορτώνουν τη... συνείδησή του σε έναν υπερ-υπολογιστή σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τον κρατήσουν «ζωντανό». Το απρόσμενα επιτυχημένο αποτέλεσμα, όμως, θα πάρει σύντομα επικίνδυνα ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Παίζουν: Τζόνι Ντεπ, Μόργκαν Φρίμαν, Ρεμπέκα Χολ, Πολ Μπετάνι

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ3 23.00

ΟΛΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ

Δραματικό θρίλερ ιρλανδικής παραγωγής 2009. Στο γραφικό Κομπ της Ιρλανδίας, στο σημαντικό φεστιβάλ λογοτεχνίας, εργάζεται ο Μάικλ Φαρ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον χαμό της γυναίκας του και να τα βρει με τα παιδιά του. Εκεί γνωρίζει τη συγγραφέα μεταφυσικών θρίλερ Λένα, την οποία διεκδικεί όμως και ο Νίκολας, όμορφος και επιτυχημένος συγγραφέας. Παίζουν: Κιράν Χάιντζ, Ίμπεν Χίτζλε , Ένταν Κουίν, Τζιμ Νόρτον, Χάνα Λιντς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL