Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Προσφορά με την Αυγή της Κυριακής: 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προσφορά με την Αυγή της Κυριακής: 10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα"

Η "Αυγή" προσφέρει  10 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα" της ομάδας Ιδέα (Κώστας Γάκης, Κωνσταντίνο Μπιμπής, Αθηνά Μουστάκα) της Δευτέρας 6/2,  που παρουσιάζεται στο Θέατρο "Αλφα-Ιδέα" (Πατησίων 37, Πολυτεχνείο) στις 9μ.μ., στους δέκα πρώτους αναγνώστες που θα τηλεφωνήσουν στην εφημερίδα (210-5231831-4) τη Δευτέρα από τις 9 το πρωί.

Για όσους αναγνώστες δεν προφτάσουν την προσφορά προσκλήσεων,  με την επίδειξη του κουπονιού, με κάθε εισιτήριο των 10 ευρώ θα μπαίνουν δύο άτομα.

Η προσφορά, και στις δύο περιπτώσεις, ισχύει μονο με την επίδειξη του κουπονιού από την Αυγή της Κυριακής 05/02/17 στα ταμεία του θεάτρου.

"Το δέντρο του Οιδίποδα"

Η ομάδα "Ιδέα" παρουσιάζει την παράσταση "Το δέντρο του Οιδίποδα" στο Θέατρο "Άλφα-Ιδέα" (Πατησίων 37, Πολυτεχνείο)
Επτά ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης ως μουσικός επί σκηνής σκαρφαλώνουν το δέντρο του Οιδίποδα ξεκινώντας απ' την εποχή του Κάδμου, την ίδρυση της Θήβας, την αρχή του Ανθρώπου.
Από κλαδί σε κλαδί ταξιδεύουν μέσα και πέρα από τον μύθο της καταραμένης γενιάς των Λαβδακιδών σε μια μυσταγωγία που αναζητά τις βαθιές χοϊκές αιμάτινες ρίζες. Τις δικές μας ρίζες.    
Ένας 6μελης χορός σε μια αρχέγονη μοναξιά, σ' έναν ου-τόπο, σκαρώνει μια αφηγηματική τελετή προσκαλώντας όλους τους ήρωες να περιπλανηθούν μαζί με το τραγικό τους φορτίο άλλοτε σε ερήμους, άλλοτε στα ερείπια του Οίκου τους, άλλοτε σε κάποιο ρημαγμένο τσίρκο κι άλλοτε σ' αυτήν την ίδια τη θεατρική αίθουσα.


Σκηνοθεσία: Κώστας Γάκης
Δραματουργική επεξεργασία: Ομάδα Ιδέα (Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής) και ο θίασος (Μαρίνα Αργυρίδου, Εκτορας Λίατσος, Γιωργος Βουρδαμής - Μαυρογεννης, Νεφελη Μαρκακη)
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ίριδα Κανδρή
Live Μουσική: Κώστας Γάκης
Εικαστική επιμέλεια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική Σύνθεση: Κώστας Γάκης
Ερμηνεύουν: Κώστας Γάκης, Μυρτώ Γκόνη, Κρυστάλλη Ζαχαριουδάκη, Σταύρος Λιλικάκης, Κώστας Μαγκλάρας, Νεφέλη Μαρκάκη, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL