Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
17.5°C21.8°C
2 BF 44%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.9°C22.1°C
2 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.4°C
4 BF 62%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.8°C20.2°C
5 BF 47%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.0°C19.9°C
2 BF 40%
"Εκκλησιάζουσες" από το Θέατρο της Χαλκίδας στον Όρμο Μικρό Βαθύ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Εκκλησιάζουσες" από το Θέατρο της Χαλκίδας στον Όρμο Μικρό Βαθύ

Ανάμεσα σε αμπέλια, πεύκα και ελιές, δίπλα στον ναό της θεάς Άρτεμης, προβάλλει το μικρό, ήσυχο λιμανάκι της Αυλίδας, στον όρμο Μικρό Βαθύ δίπλα στο Τσιμεντάδικο, από όπου ο μύθος θέλει να αποπλέει ο στόλος των Αχαιών για την Τροία. Σε αυτόν τον ιστορικό και όμορφο τόπο, κάθε καλοκαίρι, σε ένα λυόμενο θεατράκι, με την επωνυμία “Θέατρο Αυλιδείας Αρτέμιδος” ανεβαίνουν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο (Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα) παραστάσεις από το Θέατρο Χαλκίδας, ένα θέατρο με 31 χρόνια πορείας και πάνω από 40 παραγωγές, που αποτελείται από εξαιρετικούς ερασιτέχνες ηθοποιούς και ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν το θέατρο. Πρόεδρός του η Ζωή Λιβανίου, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας, που σχεδιάζει να πετύχει, όπως μας λέει, τη μετατροπή του λυόμενου θεάτρου σε μόνιμο, έτσι ώστε να μπορεί να δέχεται και άλλους θιάσους σε πιο σταθερή βάση. Φέτος το καλοκαίρι το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει τις Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, στις 9.30 μ.μ., έως και την 1η Αυγούστου, σε σκηνοθεσία Μαρίας Βαρδάκα.

Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνικά Μαίρης Μουρσελά, κοστούμια Βασιλικής Λευκούδη, μουσική επιμέλεια Βάλιας Σεβροπούλου, μουσική διδασκαλία Δέσποινας Λαθούρα, χορογραφίες Δήμητρας Αγραφιώτη, φωτισμούς Βελισάριου Σκοπελίτη και διεύθυνση παραγωγής Ειρήνης Καράβα και Κώστα Καλόγηρου.

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) οι Νίκος Αγγελάκης, Μάχη Ακριώτη, Ιωάννα - Μαρία Αλαμάνου, Ελένη Αλεξανδρή, Μίνα Βαμβάκου, Ζωή Βλάχου, Ευρώπη Ευαγγελοπούλου, Κατερίνα Ζάκκα, Σουζάνα Ζαχαριάδου, Ευδοκία Ζέρβα, Κώστας Καλόγηρος, Ειρήνη Καράβα, Μαρία Καράκωστα, Βούλα Κοκονού, Σωτήρης Λιοπύρης, Κώστας Ντεγιάννης, Βάσια Σκούρα, Παναγιώτης Τζαφέρης, Ηλίας Τσώλης, Μέρσα Χατζηλάμπρου, Άννα Χειμώνα, Εύη Χειμώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL