Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.1°C21.3°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.5°C19.4°C
2 BF 70%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.0°C16.6°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C18.6°C
1 BF 70%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C17.9°C
2 BF 52%
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ OLVIO / Χριστουγεννιάτικη... κουκλοϊστορία
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΤΟΥΞΕΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ OLVIO / Χριστουγεννιάτικη... κουκλοϊστορία

Μια παράσταση ειδικά φτιαγμένη για τα Χριστούγεννα, με τίτλο Πετούν, πετούν... τα γράμματα, παρουσιάζει από σήμερα η ομάδα κουκλοθεάτρου και αφήγησης παραμυθιού Φτουξελευτερία.

Μέσα από τη μαγική τέχνη της κούκλας, που συνοδεύουν ζωντανή μουσική, τραγούδια και παιχνίδια από την ομάδα, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του δύστροπου και μαγκούφη... γείτονα του Αϊ-Βασίλη, που δεν του αρέσουν τα κάλαντα, αηδιάζει με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, σιχαίνεται τον έλατο, τα στολίδια, τα δώρα, εκνευρίζεται με τον θόρυβο από το εργαστήριο παιχνιδιών του γείτονά του και θυμώνει με τον ταχυδρόμο που μαζεύει όλα τα γράμματα και τα πηγαίνει στον Αϊ-Βασίλη...

Αυτός, λοιπόν, ο δύστροπος κύριος Μουρμούρης, φέτος καταφέρνει να αλλάξει και να «ξαναανακαλύψει» τα Χριστούγεννα από την αρχή. Το πώς θα έγινε αυτό θα το αφηγηθούν με τον δικό τους τρόπο οι συντελεστές της παράστασης: Κωσταντής Μιζάρας (αφήγηση, κιθάρα), Αλέξανδρος Μονοκάνδυλος (εμψύχωση κούκλας, αντικειμένων, φλάουτο, σαξόφωνο), Ειρήνη Σγουρίδου (τραγούδι, φλάουτο, κιθάρα, κρουστά), Αγγελική Γουναρίδη (σκηνοθετική επιμέλεια).

Η χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση Πετούν, πετούν... τα γράμματα θα παρουσιάζεται τα Σάββατα 14, 21 και 28 Δεκεμβρίου, στο θέατρο Olvio (Ιερά Οδός 67 και Φαλαισίας 7), στις 5.00 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL