Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Είμαστε και εμείς εδώ

Οι χορευτές εκπέμπουν SOS

Από τις πλέον χειμαζόμενες επαγγελματικές τάξεις που ανέδειξε η πανδημία, οι χορευτές συστήνουν δομή αλληλοβοήθειας για την ενίσχυση όλων όσοι αντιμετωπίζουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα.

Με πρωτοβουλία του σωματείου εργαζομένων στον χώρο του χορού, καλούνται όσοι μπορούν να συνεισφέρουν με όποιο ποσό εκτιμά ο καθένας, και σκοπό την αγορά δωροεπιταγών για είδη πρώτης ανάγκης από σούπερ μάρκετ. Ο αριθμός λογαριασμού, με την αιτιολογία «οικονομική στήριξη για κορωνοϊό», είναι IBAN ALPHABANK: GR8301401040104002002028533

«Είμαστε η κοινότητα ενός χώρου που πλήττεται βαθιά από το καθεστώς έκτακτης ανάγκης, που έχει κηρυχθεί λόγω της πανδημίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ του σωματείου, προσθέτοντας πως «τα κυβερνητικά μέτρα, αδιαφορώντας για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας, δυστυχώς αποκλείουν πολλούς από εμάς από το έκτακτο βοήθημα. Έχουμε διατυπώσει πολλές φορές τις διεκδικήσεις μας απέναντι στο κράτος, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και πριν από αυτήν».

Το σωματείο εργαζομένων στον χώρο του χορού, δείχνοντας, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, έμπρακτα την αλληλεγγύη του απέναντι στους χορευτές, που βρίσκονται σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, μην έχοντας ούτε τα στοιχειώδη, κάνει έκκληση σε όσους χρειάζονται στήριξη να αποστείλουν email στο sexwxo@gmail.com.

«Παράλληλα με τους αγώνες για τις διεκδικήσεις μας, στεκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους για τους οποίους το 'μένουμε σπίτι' δεν είναι μόνο εγκλεισμός, είναι αποκλεισμός», καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο