Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δωρεάν εισιτήρια για ανέργους, φοιτητές και συνταξιούχους στις παραστάσεις του Θεάτρου ΑΛΦΑ

«Για μία ακόμη χρονιά και εν όψη των εορτών, το Θέατρο Άλφα ως ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας και της οικονομικής ανέχειας, ανοίγει τις πόρτες του για να παρακολουθήσουν όποια θεατρική μας παράσταση επιθυμούν, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ»

Δωρεάν εισιτήρια για τέσσρεις παραστάσεις σε 200 άνεργους, συνταξιούχους και φοιτητές προσφέρει το θέατρο ΑΛΦΑ ενόψει των εορταστικών ημερών.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «το θέατρο οφείλει να ψυχαγωγεί, να θεραπεύει και να προσφέρει ελπίδα. Σε μια εποχή που το θέατρο μοιάζει για πολλούς συνανθρώπους μας είδος πολυτελείας το Θέατρο Άλφα επιλέγει να διαθέσει 200 δωρεάν εισιτήρια για όλους εκείνους και εκείνες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις μας».

«Για μία ακόμη χρονιά και εν όψη των εορτών, το Θέατρο Άλφα ως ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας και της οικονομικής ανέχειας, ανοίγει τις πόρτες του για να παρακολουθήσουν όποια θεατρική μας παράσταση επιθυμούν, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ».

«Οι πρώτοι 200 άνεργοι, συνταξιούχοι και φοιτητές θα έχουν δωρεάν είσοδο στις παρακάτω παραστάσεις:

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου: «Όταν η Κάλλας συνάντησε τη Μονρόε» στις 20:00

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου: «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» στις 21:30

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου: «Ο Πατέρας» στις 19:00

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου: «Μαρίκα Κοτοπούλη - Το Αγρίμι» στις 21:00

Σημειώνεται ότι είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στα 210 5221444 & 2105238742.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις