Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αρχίζει το τριήμερο φεστιβάλ κόμικς

Στη φετινή διοργάνωση παίρνουν μέρος προσκεκλημένοι από όλον τον κόσμο και τις καλλιτεχνικές σχολές της Ένατης Τέχνης

Το Comicdom Con Athens 2017, το φεστιβάλ αφιερωμένο στα κόμικς, ανοίγει σήμερα τις πύλες του για 12η συνεχή χρονιά, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό στην Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Γαλλικό Ινστιτούτο και στους γύρω δρόμους, με πλήθος εκδηλώσεων.

Στη φετινή διοργάνωση παίρνουν μέρος προσκεκλημένοι από όλον τον κόσμο και τις καλλιτεχνικές σχολές της Ένατης Τέχνης, μεταξύ των οποίων ο καταξιωμένος Βέλγος Benoît Sokal, δημιουργός του δημοφιλούς videogame SYBERIA, ο πολυβραβευμένος Richard McGuire, δημιουργός του επιδραστικού comic HERE και συνεργάτης του περιοδικού "The New Yorker", ο Bill Kartalopoulos, κριτικός κόμικς, εκπαιδευτικός, επιμελητής εκθέσεων και αρχισυντάκτης της best-selling ανθολογίας "The Best American Comics", η ανερχόμενη Πολωνή Kate Niemczyk, γνωστή για τη δουλειά της στη σειρά MOCKINGBIRD της Marvel, ο Rob Davis, Βρετανός δημιουργός της επιτυχημένης μεταφοράς του κλασικού αριστουργήματος "Δον Κιχώτης", ο Edward Ross, δημιουργός του graphic novel "Filmish: Ένα εικονογραφημένο ταξίδι στον κινηματογράφο", ο Mariano Saura, Ισπανός κομίστας και εικονογράφος κ.ά.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, προβολές animation, παρουσιάσεις νέων τίτλων, ανοιχτές συζητήσεις, εργαστήρια για τις τεχνικές του σεναρίου και της εικονογράφησης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Προτεραιότητες...

Πού να το φαντάζονταν όσοι έκαναν ολονύχτιες διαπραγματεύσεις στη σύνοδο κορυφής για το ταμείο ανάκαμψης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης -που σ’ αυτές τις συναντήσεις δεν είχε εμφανιστεί... - σκόπευε να κατευθύνει κάποια εκατομμύρια αυτού του ταμείου στη χρηματοδότηση ιδιωτών...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις