Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Ρομαντικό δείπνο" στο Παρίσι

ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΚΑΤΣΑΔΙΩΤΗ

Έχοντας παρουσιάσει πέρσι με επιτυχία χαρακτικά στην ατομική του έκθεση με τίτλο «Η εκδίκηση της Κοκκινοσκουφίτσας» στο μουσείο brut art Halle Saint Pierre, στο Παρίσι, ο εικαστικός Χριστόφορος Κατσαδιώτης επιστρέφει ξανά στη γαλλική πρωτεύουσα, καλώντας τους φιλότεχνους σε ένα γλυκόπικρο «Ρομαντικό δείπνο», στην έκθεση «Diner Roman=que», την ένατη ατομική του έκθεση με οξυγραφίες, που εγκαινιάζεται την Παρασκευή στην γκαλερί De L'Angle, στην περιοχή Μαρέ του Παρισιού, όπου θα φιλοξενηθεί έως τις 22 Οκτωβρίου.

Με τα χαρακτικά του, ο Χριστόφορος Κατσαδιώτης δημιουργεί έναν καυστικό διάλογο μεταξύ έργου και θεατή σε σχέση με τα τεκταινόμενα ανά τον κόσμο. Χαρακτηριστικοί είναι μερικοί από τους τίτλους των έργων του: το ειρωνικό «Ρομαντικό δείπνο» στον Σηκουάνα, «Τέλος», «Καρτ ποστάλ: Από Ελλάδα με αγάπη», «Πάρτι», «Ο Καραγκιόζης αντιστέκεται», «Ημέρα των ερωτευμένων» κ.ά.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η Αριστερά στην πρώτη γραμμή!

Το ότι η χώρα έχει βγει από τα Μνημόνια και βρίσκεται σε έναν δρόμο ανάπτυξης μπορεί πλέον να θεωρηθεί γεγονός. Η Νέα Δημοκρατία έχει συρθεί στην ψήφιση όλων των μέτρων που υλοποιεί η κυβέρνηση μετά...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο