Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

The Quarantine Days - Φωτογραφικό πρότζεκτ του Mert Alas

AMPE

«Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω που μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους από την τηλεόραση, το YouTube και τις συνεχείς ειδήσεις» δήλωσε ο φωτογράφος Mert Alas

O Mert Alas, ο ένας από τους φωτογράφος του ντουέτου Mert&Alas που έχει δημιουργήσει ορισμένες από τις πιο εμβληματικές εικόνες της μόδας των τελευταίων δύο δεκαετιών, βρίσκεται αυτές τις μέρες αποκλεισμένος στο Λονδίνο.

Παρακολουθώντας επί εβδομάδες τις δυσάρεστες ειδήσεις για την πανδημία του κορονοϊού, ο Mert Alas θέλησε να δημιουργήσει κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό και θα εμπνεύσει όσους είναι παγιδευμένοι στα σπίτια λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Μέσω Instagram ζήτησε από τους ακόλουθους του να συνεισφέρουν με εικόνες για ένα ιδιαίτερο project, μία σειρά φωτογραφιών με τον τίτλο «The Quarantine Days» (Οι Ημέρες Καραντίνας).

«Σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω που μπορεί να απομακρύνει τους ανθρώπους από την τηλεόραση, το YouTube και τις συνεχείς ειδήσεις» δήλωσε στο Vogue.

«Μόνο για λίγο, θα ήταν ωραίο να βγάλω τους ανθρώπους από τις πιτζάμες τους. Να μπορέσουν να κινηθούν και να κάνουν κάτι με τα δημιουργικά μυαλά τους που θα τους απομακρύνει από την πραγματικότητα για μια σύντομη περίοδο» πρόσθεσε.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο