Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

  Στο Δημοτικό Σχολείο του μαρτυρικού Κομμένου της Άρτας, όπου τον Αύγουστο του 1943 οι Γερμανοί κατακτητές σκότωσαν 317 άτομα, εγκαινιάστηκε χθες η ομαδική έκθεση "Αίματος χρώμα", με διάρκεια έως...

 

Στο Δημοτικό Σχολείο του μαρτυρικού Κομμένου της Άρτας, όπου τον Αύγουστο του 1943 οι Γερμανοί κατακτητές σκότωσαν 317 άτομα, εγκαινιάστηκε χθες η ομαδική έκθεση "Αίματος χρώμα", με διάρκεια έως και τις 30 Αυγούστου και ώρες λειτουργίας 7-11 μ.μ. Παράλληλα, από 5 έως 10 Αυγούστου και ώρες 7-9 μ.μ. στην πλατεία θα πραγματοποιείται μουσικοθεατρικό εργαστήριο με θέμα "Τα είχαμε χαμένα και ζήσαμε".

Μεγάλη έκθεση με έργα του Κωνσταντίνου Βολανάκη εγκαινιάζεται στις 10 Αυγούστου στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας σε συνεργασία με το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη και με διάρκεια έως και 31 Οκτωβρίου.

Στο Δημοτικό Σχολείο του Κάστρου, στη Σίφνο, παρουσιάζεται από τις 9 Αυγούστου έως και τις 15 Σεπτεμβρίου ομαδική εικαστική έκθεση διακεκριμένων Ελλήνων δημιουργών με τίτλο «Το ωραίο νησί». Η έκθεση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σίφνου, την επιμέλειά της έχει η Ίρις Κρητικού και ο τίτλος προέρχεται από το ομότιτλο ποίημα του Σίφνιου ποιητή Ιωάννη Γρυπάρη. Η έκθεση αποτελεί έμμεσο φόρο τιμής στον Παναγιώτη Τέτση.

Συνεχίζεται έως και τις 30 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού η φετινή έκθεση του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τήνου με τίτλο: «Σκιές και Φώτα».

Εγκαινιάζεται στις 9 Αυγούστου στην Achillea Gallery στην Παροικιά της Πάρου έκθεση της Βάσως Τρίγκα με ώρες λειτουργίας: 10.30 π.μ. - 1.30 μ.μ. και 6 - 11.30 μ.μ., (καθημερινά εκτός Δευτέρας).

Τους δικούς της «Θαλάσσιους τόπους» μας καλεί να εξερευνήσουμε η Μαρία Κτιστοπούλου στην ομώνυμη ατομική της έκθεση ζωγραφικής, που εγκαινιάζεται απόψε στην Αίθουσα Τέχνης Γιάννη και Ελένης Βάτη στην Ερμούπολη της Σύρου με διάρκεια έως τις 31 Αυγούστου. Ώρες Λειτουργίας: καθημερινά 11 π.μ. -1 μ.μ. και 6.30 - 10.30 μ.μ. Δευτέρα και Τρίτη πρωί κλειστά.

Το Sake STC Solo Show παρουσιάζεται 10 και 11 Αυγούστου στην Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery. Έως και τις 12 Αυγούστου ο ζωγράφος Benoit Paré παρουσιάζει τη νέα ατομική του έκθεση στην Kapopoulos Fine Arts Paros Gallery.

 

Δείτε όλα τα σχόλια