Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αίθουσες Τέχνης

«Όλα όσα έχουμε κοινά» τιτλοφορείται η ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από χώρες της ΝΑ Ευρώπης που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων και παρουσιάζεται στο MOMus - Πειραματικό...

«Όλα όσα έχουμε κοινά» τιτλοφορείται η ομαδική έκθεση καλλιτεχνών από χώρες της ΝΑ Ευρώπης που συνδιοργανώνεται με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης των Σκοπίων και παρουσιάζεται στο MOMus - Πειραματικό Κέντρο Τεχνών, στην Αποθήκη Β1 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης, από σήμερα έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Αναδρομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Άγγελος Γιαλλινάς (1857 - 1939) - Με φως και χρώμα κερκυραϊκό...” διοργανώνει η Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Πινακοθήκη Άγγελου Γιαλλινά”, με αφορμή τα 80 χρόνια από τον θάνατο του σπουδαίου Κερκυραίου καλλιτέχνη, από 26 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου.

 

Στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Μυκόνου, στην Αίθουσα Καλογερά, πραγματοποιείται από 21 έως 31 Ιουλίου η ατομική έκθεση ζωγραφικής του Νεκτάριου Αποσπόρη με τίτλο «Mykonian Summer».

 

Η ατομική έκθεση ζωγραφικής με γενικό τίτλο "Carpets 2" του Βασίλη Καρακατσάνη συνεχίζεται στον Χώρο Τέχνης "Ώχρα Μπλε" στη Μύρινα της Λήμνου έως 11 Αυγούστου.

 

«Allotria - Η πίσω πλευρά των πραγμάτων» τιτλοφορείται η ομαδική έκθεση που διοργανώνεται στο «A touch of new / Vacation House Ασπάλαθος» στον Τριαντάρο της Τήνου έως και τις 16/8 σε επιμέλεια Μάνου Στεφανίδη.

 

Ο Γάλλος εικαστικός Richard Orlinski εγκαινιάζει μια σειρά έργων του στην Kapopoulos Fine Arts Μykonos Gallery στο Κεντρικό Ματογιάννι στη χώρα της Μυκόνου από 19 έως 25 Ιουλίου.

 

Η έκθεση Νέοι Έλληνες Φωτογράφοι συνεχίζεται έως την Κυριακή 28 Ιουλίου στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138.

 

Πάνω από 45 ζωγράφοι, γλύπτες, φωτογράφοι προσφέρουν τα έργα τους στην ομαδική έκθεση «Ξανά ζω» που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ramada Athens Attica Riviera στο Μάτι από 20 έως 26 Ιουλίου, για να στηρίξουν με τα έσοδα τους εγκαυματίες από την πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

 

Η έκθεση Brostakalli εγκαινιάζεται αύριο στις 8 μ.μ. στο Taf the art foundation με διάρκεια έως τις 15 Σεπτεμβρίου σε επιμέλεια της Αριάδνης Τζίκα.

 

Συνεχίζεται έως 8 Σεπτεμβρίου η ομαδική έκθεση «Ένα καλειδοσκόπιο καλλιτεχνών» στο The Attic Gallery, Ριζοσπαστών Βουλευτών 1 και Στ. Δεσύλλα, 2ος όροφος.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ανασχηματισμός και ασφαλιστικό Πινοσέτ

Για ανασχηματισμό που συζητιέται εδώ και δύο μήνες, θα περίμενε κανείς κάτι περισσότερο. Επί της ουσίας, ελάχιστα πράγματα άλλαξαν. Υπουργοί όπως ο Βρούτσης, ο Θεοχάρης και ο Αυγενάκης, που εξέθεσαν σοβαρά την κυβέρνηση, διατηρούν τα χαρτοφυλάκιά τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις