Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
12.5°C17.6°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C14.5°C
2 BF 59%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
12.0°C16.0°C
1 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.9°C
3 BF 82%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C11.9°C
0 BF 81%
Μια "Σχεδία" γεμάτη... τραγούδια
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μια "Σχεδία" γεμάτη... τραγούδια

Μια μεγάλη γιορτή γεμάτη μουσική, χορό, τραγούδια, πολιτιστικές, εκπαιδευτικές και διαδραστικές εκδηλώσεις διοργανώνεται απόψε για το περιοδικό δρόμου “Σχεδία” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός της γιορτής είναι η ενημέρωση, η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση απέναντι στην ανεργία, την αστεγία και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Το "παρών" θα δώσουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη, οι Gadjo Dilo, o Σπύρος Γραμμένος, ο Στάθης Δρογώσης, οι Quilombo, οι Μέλισσες, ο Μανώλης Φάμελλος και η Μαριέττα Φαφούτη.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει θέατρο, δρώμενα και παιχνίδια για μικρούς και για μεγάλους, ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ.

Μικροί και μεγάλοι μπορούν από τις 6 το απόγευμα να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες. Η ομάδα πετάνκ του περιοδικού θα παίξει και θα μοιραστεί τα μυστικά ενός υπέροχου παιχνιδιού, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού θα παρουσιάσει μια παιδική δράση που θα ξεκινά με την αφήγηση της προσωπικής ιστορίας ενός πωλητή του περιοδικού και στην οποία θα βασιστούν τα παιδιά για να φτιάξουν ένα δικό τους παραμύθι, ενώ το «mind the fact» θα παρουσιάσει το «Δείπνο», μια διαφορετική παράσταση με οικοδεσπότες πωλητές της «Σχεδίας», που θα μοιραστούν τις ιστορίες τους και θα συνομιλήσουν με τους «καλεσμένους». Για το «Δείπνο» θα γίνουν δύο παραστάσεις. Η πρώτη θα ξεκινάει στις 6 μ.μ. και η δεύτερη στις 7 μ.μ. Οι θέσεις είναι για 20 άτομα σε κάθε παράσταση και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL