Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
13.4°C16.3°C
1 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
12.2°C15.7°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Ασθενείς βροχοπτώσεις
14 °C
13.8°C15.4°C
2 BF 86%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
15.4°C18.0°C
2 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
11.9°C13.5°C
0 BF 87%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Τελευταία παράσταση της όπερας του Τζιουζέπε Βέρντι «Τροβατόρε», σε σκηνοθεσία Στέφανο Πόντα και με τον Μίλτο Λογιάδη να διευθύνει τη ορχήστρα και τη χορωδία της ΕΛΣ, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στις 9 μ.μ.

Στην Ταράτσα με τον Φοίβο

Τελευταία παράσταση στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά, με προσκεκλημένους τους Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρη Μυστακίδη, Ευαγγελία Μουμούρη και Γιώργο Χατζηπαύλου. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Ρεματιάς

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, η θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου», σε σκηνοθεσία Βασίλη Ευταξόπουλου, με την εξαιρετική ερμηνεία της Δέσποινας Μπεμπεδέλη και δίπλα της τον τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη, στο Θέατρο Ρεματιάς, στο Χαλάνδρι, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Λιπάσματα

Ο Haig Yazdjian και ο Δημήτρης Υφαντής στο Φεστιβάλ Λιπάσματα του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Επιστροφή στις δεκαετίες του '60 και του '70

«Το πρώτο μας πάρτι», με τους Δάκη, Μπέσσυ Αργυράκη, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη και Λάκη Τζορντανέλλι, με τη συμμετοχή των Δημήτρη Κοργιαλά και Εβελίνας Νικόλιζα, στο Riba's. Στις 10 μ.μ.

«Ταξίδι στον Κυκλαδικό Πολιτισμό»

Εγκαίνια της έκθεσης «Ταξίδι στον Κυκλαδικό Πολιτισμό», που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και θα πραγματοποιείται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου.

Κλασικός ιταλικός κινηματογράφος

Προβολή της ταινίας του Βιτόριο Ντε Σίκα «Ηλιοτρόπιο», με τους Μαρτσέλο Μαστρογιάνι και Σοφία Λορέν, στον όμορφο κήπο του κτηρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο. Στις 9 μ.μ.

Tango στη Θεσσαλονίκη

Οι εξαμελείς (τραγουδιστής/DJ, βιολί, ακορντεόν, κλαρινέτο, κοντραμπάσο και κρουστά) Locos De Atar, με προσκεκλημένη την ερμηνεύτρια Σωτηρία Ρούβαλη σε ένα αφιέρωμα στο αργεντίνικο tango, στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη. Στις 9 μ.μ.

Έναρξη του φεστιβάλ ΠαραΤυρό στον Τυρό Κυνουρίας, με συναυλία του ηθοποιού, τραγουδοποιού και ερμηνευτή Νίκου Καλογερόπουλου, τον οποίο θα συνοδεύσουν οι πενταμελείς Άποροι Άρχοντες. Στο Λιμάνι Τυρού, στις 10 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL