Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.2°C26.3°C
2 BF 36%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
22.3°C26.0°C
3 BF 36%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C24.8°C
2 BF 52%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.9°C24.0°C
2 BF 38%
Η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα χαρτογράφησης των φεστιβάλ στην Ελλάδα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα χαρτογράφησης των φεστιβάλ στην Ελλάδα

Φεστιβάλ Άμμου, Αφήγησης, Όψεις του Φανταστικού, Μεσαιωνικό, Αναγεννησιακό αποτελούν ορισμένες από τις 52 κατηγορίες που προβάλλονται στην πρώτη διαδικτυακή πλατφόρμα, το All About Festivals-AAF που χαρτογραφεί την φεστιβαλική Ελλάδα όλον τον χρόνο.

Η Λαρίσα Βέργου και η Ναυσικά Μουζακίτη μάς ταξιδεύουν σε ολόκληρη την Ελλάδα, από τον Έβρο μέχρι την Γαύδο και την Άρτα μέχρι τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. «Η σκέψη για το AAF προέκυψε εδώ και τρία χρόνια. Το συζητούσαμε και το 2015, αποφασίσαμε να είμαστε οι πρώτες που θα χαρτογραφήσουμε την φεστιβαλική Ελλάδα» δηλώνει η Ναυσικά Μουζακίτη.

«Το All About Festivals εισάγει στην ελληνική αγορά ένα εργαλείο ενημέρωσης των φεστιβαλικών δρώμενων δίνοντας για πρώτη φορά τη δυνατότητα μιας οργανωμένης, ελκυστικής και συστηματικής προβολής εκδηλώσεων και περιοχών τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό, καθώς η πλατφόρμα είναι δίγλωσση, σε ελληνικά και αγγλικά», επισημαίνει η ίδια.

«Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα έχει στον "αέρα" 220 φεστιβάλ και πρόκειται τις επόμενες ημέρες να ανεβάσουμε άλλα 150. Όσο και αν δεν πιστεύουμε στην Ελλάδα κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκατοντάδες φεστιβάλ διαφόρων ειδών, κινηματογραφικά, μουσικά, ποίησης και λογοτεχνίας, γαστρονομίας, αθλητικών δράσεων, αναγεννησιακά, μεσαιωνικά» εξηγεί η Ν.Μουζακίτη.

Το All About Festivals είναι εύκολο στη χρήση ακόμη και μέσω κινητού τηλεφώνου, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένες πληροφορίες για το κάθε φεστιβάλ όπως οδικούς χάρτες, παροχές που πιθανόν υπάρχουν ή αν είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL