Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ο Τσάβες πέρασε από εδώ

ΑΠΕ

Ένα χρόνο μετά το θάνατο του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, η πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα διοργανώνει με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου προς τιμήν του λαοπρόβλητου ηγέτη του ένα κύκλο εκδηλώσεων με θέμα: Ο Τσάβες πέρασε από εδώ.

Ένα χρόνο μετά τον θάνατο του προέδρου της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, η πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα διοργανώνει με αφορμή την πρώτη επέτειο του θανάτου προς τιμήν του λαοπρόβλητου ηγέτη του ένα κύκλο εκδηλώσεων με θέμα: Ο Τσάβες πέρασε από εδώ. Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ανάδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του κομαντάντε στον πολιτισμό.

Ο κύκλος αυτός αφορά ένα ευρύ φάσμα εκδηλώσεων πολιτισμού, ξεκινώντας με Διαγωνισμό Διηγημάτων, Ποιημάτων, Τραγουδιών και Κόμικς, που θα έχει διάρκεια ενός μήνα, που αρχίζει στις 4 Φεβρουαρίου και διαρκεί έως τις 5 Μαρτίου 2014. Περιλαμβάνει τέσσερα θέματα: «Η Μεγάλη Μορφή του Κομαντάντε Ούγκο Τσάβες», «Η Κληρονομιά του Ούγκο Τσάβες σε παγκόσμια κλίμακα», «Ο Ούγκο Τσάβες και η κριτική σκέψη», «Η έννοια της Μπολιβαριανής Επανάστασης» στις κατηγορίες: Διηγήματα, Ποιήματα, Τραγούδια και Κόμικς. Ο διαγωνισμός αφορά πρωτότυπα και αδημοσίευτα έργα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και τα έργα θα πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση της πρεσβείας στην Αθήνα, Παπαδιαμάντη 15, 154 52 στο Παλαιό Ψυχικό.

Η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από καλλιτέχνες και προσωπικότητες διαφορετικών χώρων, των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν την ημέρα της ανακοίνωσης των νικητών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία της πρεσβείας τηλεφωνικά στο 210 6729169 ή με e-mail: embavenezgrecia@gmail.com. melinaspanou8@gmail.com.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Η κοινωνία πρέπει να μείνει όρθια

Οι προειδοποιήσεις των ειδικών δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό. "Θα έχουμε εκατόμβες θυμάτων", "αν συνεχίσουν να αυξάνονται τα κρούσματα με τέτοιους αλματώδεις ρυθμούς, θα αυξηθούν και οι διασωληνώσεις" επισημαίνουν εφιστώντας την προσοχή όλων, μα όλων μας, στις θερινές αποδράσεις.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο