Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Διαδικτυακή εκδήλωση: Το θέατρο στην εποχή του κορωνοϊού

Σήμερα, Πέμπτη, στις 20:00 μέσω της πλατφόρμας Webex θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Το θέατρο στην εποχή του κορωνοϊού»

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον Πολιτισμό. Μετά την πρώτη επιτυχημένη συνάντηση καλλιτεχνών και δημιουργών, σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Το θέατρο στην εποχή του κορωνοϊού».

Σε αυτή συμμετέχουν οι: Μάνος Καρατζογιάννης, Ταμίλα Κουλίεβα, Στέλιος Μάινας, Θέμης Μουμουλίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πάνος Σκουρολιάκος. Συντονίζει η δημοσιογράφος Πόλυ Κρημνιώτη.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Webex. Για να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε ενεργά πατήστε εδώ από οποιοδήποτε υπολογιστή (desktop ή φορητό), τάμπλετ ή κινητό.

Μετά τον κύκλο των αρχικών τοποθετήσεων θα ακολουθήσει συζήτηση με τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους αλλά και με το κοινό που θα συμμετάσχει.

Η πλατφόρμα θα ανοίξει μισή ώρα νωρίτερα ώστε να μπορέσουν όλοι να συνδεθούν.

Οδηγίες:

Για να συνδεθείτε από κινητό ή tablet θα πρέπει να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Cisco Webex Meetings

Για συσκευές iOS  εδώ.

Για συσκευές android εδώ.

Για να συνδεθείτε από υπολογιστή (επιτραπέζιο ή φορητό) μπορείτε να μπείτε απ’ ευθείας από τον browser πατώντας εδώ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο