Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο"

"Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και διεκδίκηση ερευνητικών πόρων" τονίζει η διακεκριμένη επιστήμονας Ε.Αντωνιάδου

"Πολύ θετικό βήμα η πρωτοβουλία ίδρυσης της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης. που έπρεπε να είχε υλοποιηθεί δεκαετίες πριν. Η Ελληνική Διαστημική Υπηρεσία είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, για την διεκδίκηση ερευνητικών πόρων και την διασύνδεση με διεθνή κέντρα καινοτομίας" σημειώνει με ανάρτησή της η Ελένη Αντωνιάδου μια από τις πιο διακεκριμένες διεθνώς Ελληνίδες  στο χώρο της επιστήμης.

Η Ελένη Αντωνιάδου είναι διακεκριμένη επιστήμονας με σπουδές στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, την Βιοατρική , την Νανοτετχνολογία και την Αεροδιαστιμική.

Εργάστηκε για την ΝΑΣΑ στο πρόγραμμα "Mars Exploration Lab" όπου μελέτησε την επίδραση της ατμοσφαιρικής πίεσης στο νευρικό σύστημα. Βραβεύτηκε από την ΝΑΣΑ για τις έρευνές της όπως και από πολλούς άλλους διεθνώς αναγνωρισμένους επιστημονικούς φορείς.

Το BBC  την συμπεριέλαβε στις 100 πιο Ισχυρές Γυναίκες ενώ το Forbes  την εξέλεξε ανάμεσα στα 30 πιο σημαντικά πρόσωπα της επιστήμης της υγείας.

Η Ελένη Αντωνιάδου που είναι από το 2015 Πρόερος του European Health Parliament σημειώνει στην ίδια ανάρτησή της ότι  "Είναι άλλο πράγμα η Διαστημική Υπηρεσία, άλλο η Διαστημική Βάση, άλλο η Αστροναυτική Βάση και άλλο η Βάση Εκτόξευσης Πυραύλων. 
#ΚράζουμεΛιγότερο #ΔιαβάζουμεΠερισσότερο" απαντώντας εμμέσως στα αρνητικά σχόλια πυο γίνονται στο διαδίκτυο μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις