Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Νέα ενημέρωση για το λειτουργικό iOS της Apple
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Νέα ενημέρωση για το λειτουργικό iOS της Apple

Νέα ενημέρωση για το λειτουργικό της iOS διέθεσε τη Δευτέρα η Apple, στόχος της οποίας είναι η διόρθωση προβλήματος που προέκυψε, όπου τα νέα ακουστικά Lightning EarPods σταματούσαν να ανταποκρίνονται.

Το σφάλμα, το οποίο δημοσιοποίησε πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα Business Insider, είχε ως αποτέλεσμα τα νέα ακουστικά της Apple να σταματούν να ανταποκρίνονται εάν παρέμεναν συνδεδεμένα στη θύρα του iPhone 7 για παραπάνω από δύο λεπτά.

Ο ήχος συνέχιζε να ακούγεται, ωστόσο η ρύθμιση για την ένταση σταματούσε να λειτουργεί, κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν ήταν σε θέση να ανεβοκατεβάσει την ένταση, να ενεργοποιήσει το Siri ή να απαντήσει σε εισερχόμενες κλήσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Inquirer, το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν επηρεάζει όλους τους κατόχους των EarPods. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, επηρεάζει όσους συνδέουν τα ακουστικά μέσω θύρας 3.5mm στον Lightning αντάπτορα.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι όταν αποσύνδεαν τα ακουστικά από το κινητό τηλέφωνο, διορθωνόταν το πρόβλημα, ωστόσο η Apple θεώρησε σωστό να διαθέσει νέα ενημέρωση για το λειτουργικό προκειμένου να διορθωθεί το σφάλμα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL