Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θετικός ο απολογισμός για το ΚΘΒΕ

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Προϊσταμένης του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη με τη Διεύθυνση του ΚΘΒΕ κατά την οποία αποτιμήθηκε θετικά τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο η περασμένη χρονιά

Συνάντηση της Προϊσταμένης του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνας Νοτοπούλου με τη Διοίκηση και Διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε χθες.

Στην συνάντηση, η οποία ήταν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, έγινε απολογισμός της περασμένης χρονιάς, ο οποίος ήταν θετικός, τόσο σε καλλιτεχνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά του 2016, η προσέλευση του κοινού στο ΚΘΒΕ αυξήθηκε κατά 49%, σε σχέση με το 2015, τα έσοδα των εισιτηρίων αυξήθηκαν κατά 35% ενώ η αύξηση και στα δύο μεγέθη συνεχίστηκε και το 2017.

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις σημειώθηκε η επιτυχημένη προσπάθεια της ορθής οικονομικής διαχείρισης του θεάτρου που οδήγησε στη σημαντική μείωση του χρέους από τον Αύγουστο του 2015, που ανέλαβε η νέα Διοίκηση.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο Προέδρος ΔΣ, Άρης Στυλιανού, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιάννης Αναστασάκης, o Aντιπρόεδρος ΔΣ Δημοσθένης Δώδος και εκπρόσωπος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΚΘΒΕ Πάσης Φύσεως Προσωπικού.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ν.Δ. όπως VMRO

Δυο μύθοι διακινούνται από τους επαγγελματίες πατριώτες και στην πλευρά του Αξιού και στην πλευρά του Βαρδάρη. Ο μύθος της προδοσίας κι ο μύθος της ταπείνωσης. Λένε οι εθνικιστές του VMRO στη...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο