Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
21.1°C24.7°C
2 BF 40%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
18.6°C23.8°C
3 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C23.2°C
2 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.8°C21.6°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.9°C22.4°C
2 BF 52%
"Οικειοποιήθηκαν το έργο του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας"
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

"Οικειοποιήθηκαν το έργο του ΣΥΡΙΖΑ για πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας"

Για την άρνηση των αρμοδίων στο Υπουργείο Πολιτισμού να παραδεχτούν και να αποδεχτούν το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ώστε το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας, στα ανοιχτά της Αλοννήσου στις ακτές της νήσου Περιστέρας που εγκαινιάστηκε την 1η Αυγούστου, να υλοποιηθεί επισήμανε μιλώντας στον 91,4 Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος Πάνος Σκουρολιάκος.

Στην Ευγενία Χατζηγεωργίου ο κ. Σκουρολιάκος ανέφερε ότι στην ομιλία του στη Βουλή στις 22 Μαΐου είχε εξηγήσει το μέγεθος του έρχου που είχε υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό το μουσείο καθώς ουσιαστικά παρέδωσε στη ΝΔ ένα έτοιμο έργο για να κόψουν την κορδέλα, και όλες αυτές τις διαπιστώσεις η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη δεν τις αρνήθηκε στη Βουλή, δεν αμφισβήτησαν τίποτα.

Εγκαινίασαν το έργο χρησιμοποιώντας σελέμπριτι χωρίς να αναφερθούν σε τι είχε προηγηθεί και τι έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο τομεάρχης τόνισε ότι ήταν εξαφανισμένος και ο δήμαρχος, ο οποίος τυχαίνει να είναι και στην κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης σου ΣΥΡΙΖΑ και λαλίστατος ήταν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ο οποίος ήξερε πολύ καλά τι έχει γίνει και τι έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτήθηκε «πως το άντεξε» και δεν είπε ούτε αυτός κουβέντα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να αρνηθούν και τον χαιρετισμό του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θα εκπροσωπούσε ο πρώην υφυπουργός Πολιτισμού Κωνσταντίνος Στρατής.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL