Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η απάντηση της Λ. Μενδώνη στην ΑΥΓΗ για το “αμαρτωλό” Ταμείο Αλληλοβοήθειας (Video)

ΑΠΕ - ΜΠΕ

«Με ποιον τρόπο η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στα φαινόμενα σπατάλης του δημοσίου χρήματος σε αυτήν την ασφυκτική οικονομική συγκυρία;»

Ερώτηση για νέες αμαρτίες του περιβόητου Ταμείου Αλληλοβοήθειας που επανήλθαν πρόσφατα στο προσκήνιο έκανε η ΑΥΓΗ κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του κυβερνητικού εκπροσώπου Στ. Πέτσα και της υπουργού Πολιτισμού  Λ. Μενδώνη.

«Πρόσφατα η κυρία Μενδώνη απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αναγνώρισε ότι πραγματοποιήθηκε πληρωμή 100.000 ευρώ από το Ταμείο Αλληλοβοήθειας υπαλλήλων υπουργείου Πολιτισμού για την κάλυψη δαπανών που αφορούσαν συνέδριο συνδικαλιστικής οργάνωσης, κάτι που σύμφωνα με πόρισμα του γενικού λογιστηρίου του κράτους είναι παράνομο. Ως γνωστόν η δικαιοσύνη έχει ασκήσει ποινικές διώξεις κατά πρώην υπηρεσιακών παραγόντων του ταμείου για βαριά κακουργήματα. Με ποιον τρόπο η κυβέρνηση θα βάλει τέλος στα φαινόμενα σπατάλης του δημοσίου χρήματος σε αυτήν την ασφυκτική οικονομική συγκυρία;» ρώτησε ο συντάκτης της ΑΥΓΗΣ Κώστας Σαββόπουλος.

Η Λ. Μενδώνη ως άριστη γραμματέας, όπως την είχε χαρακτηρίσει ο Στ. Ξαρχάκος μιλώντας Στο Κόκκινο, δήλωσε: «Αυτό που απάντησα είναι ότι το Ταμείο σήμερα βρίσκεται σε εκκαθάριση και διαβίβασα στους βουλευτές ως όφειλα το σημείωμα του εκκαθαριστή».

Συντάκτης: avgi.gr

Διαβάστε επίσης:

Χρ. Βερναρδάκης - Κ. Στρατής: Η Μενδώνη προσφέρει πολιτική κάλυψη στο “λεφτόδεντρο” του Ταμείου Αλληλοβοήθειας

«Βάφτισαν» συνέδριο με 100.000 ευρώ πολιτιστική εκδήλωση!

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πίσω από το παραπέτασμα της γελοιότητας

Είναι το λιγότερο αστεία και γραφικά τα κυβερνητικά στελέχη, όταν βγαίνουν στα κανάλια να εξηγήσουν ότι το πακέτο των 37 δισ. η Ελλάδα το κέρδισε με το σπαθί του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τις εξαιρετικές διαπραγματευτικές του δυνατότητες και με τις λαμπρές επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο