Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
12.0°C16.5°C
1 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
11.5°C16.0°C
0 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
14 °C
7.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
12.8°C15.8°C
2 BF 80%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C12.9°C
0 BF 100%
Π.Σκουρολιάκος: Κινήσεις εντυπωσιασμού της Λ.Μενδώνη για το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Σκουρολιάκος: Κινήσεις εντυπωσιασμού της Λ.Μενδώνη για το ταφικό μνημείο στο λόφο Καστά

«Σε μια κίνηση εντυπωσιασμού η υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί να πείσει τους πολίτες, γιατί τους ειδικούς αποκλείεται, ότι θέματα σχετικά με την προστασία του ταφικού μνημείου στο λόφο Καστά στην Αμφίπολη "τα οποία θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί την άνοιξη του 2015, εκτελούνται σήμερα"», σημειώνει ο τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρολιάκος.

Ο ίδιος, προσθέτει ότι «φαίνεται ότι η εμμονή της με το μνημείο, η επιθυμία της να συκοφαντήσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ο διακαής της πόθος για αυτοδικαίωση την κάνουν να ξεχνά (;) ότι προκειμένου να συνεισφέρει στο success story της κυβέρνησης Σαμαρά, η ανασκαφή προχώρησε µε ασυνήθιστα γρήγορους ρυθµούς και µε εκτεταµένη χρήση εκσκαφικών µηχανηµάτων, η οποία προκάλεσε σοβαρά προβλήµατα στατικής φύσης».

«Μετά το 2015, για να τα αντιμετωπίσει το ΥΠ.ΠΟ. προχώρησε με τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο στις απαραίτητες μελέτες και εργασίες. Αλλά μπροστά στα μικροπολιτικά σχέδια της κυρίας υπουργού, η αλήθεια δεν είναι παρά μια ενοχλητική λεπτομέρεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL