Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεν θα περιλαμβάνεται η περικοπή των συντάξεων στον προϋπολογισμό του 2019

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές

Τη συμπερίληψη της κατάργησης του μέτρου της μείωσης των συντάξεων στον προϋπολογισμό του 2019 προανήγγειλαν χθες κυβερνητικές πηγές κατηγορώντας παράλληλα τη Ν.Δ. περί βαθιάς επιθυμίας της για περικοπή τους.

Όπως ανέφεραν οι ίδιες πηγές, “η Ν.Δ. έχει στηρίξει όλη της την πολιτική ύπαρξη στη βαθιά της επιθυμία να εφαρμοστεί η εμμονή του ΔΝΤ και να περικοπούν οι συντάξεις” προσθέτοντας: “Τόσο για να κατηγορεί την κυβέρνηση, όσο και γιατί αυτό είναι μέρος του προγράμματος Πινοσέτ που έχει αντιγράψει ο κ. Μητσοτάκης και επιθυμεί να εφαρμόσει στην Ελλάδα”.

Και κατέληγαν: “Λυπούμαστε, αλλά θα τους διαψεύσουμε διπλά. Τόσο στην κατάθεση του προϋπολογισμού του 2019 όσο και στις επόμενες εκλογές, που θα στείλουν τους νοσταλγούς του ΔΝΤ και του Πινοσέτ στο χρονοντούλαπο της ιστορίας”. Άφηναν δε ορθάνοιχτο παράθυρο για κατάργηση του συγκεκριμένου μέτρου, η οποία θα συμπεριλαμβάνεται και στο κείμενο του προϋπολογισμού της επόμενης χρονιάς, το οποίο αναμένεται να κατατεθεί εντός Νοεμβρίου στη Βουλή.

Γ.Α.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι αναποφάσιστοι

Έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική περίοδο. Και είναι γεγονός ότι όλες οι εκλογές, ακόμα και αν δεν αναδεικνύουν κυβέρνηση, έχουν πολύ μεγάλη πολιτική σημασία. Πολύ περισσότερο, όταν γίνονται σε...

Δειτε ολοκληρο το αρθρο