Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μόνο ανοιχτό ζήτημα οι γενικοί γραμματείς μέσω ΑΣΕΠ

Eurokinissi

Aπό το 2019 οι προσλήψεις έναντι αποχωρήσεων στο Δημόσιο θα είναι «ένα προς ένα», όπως έχει συμφωνηθεί

«Πήγε πάρα πολύ καλά η συζήτηση», τόνισε η Ολγα Γεροβασίλη μετά τη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής των θεσμών, για να προσθέσει ότι έχουν ολοκληρωθεί όλα τα θέματα, εκτός των τοποθετήσεων των γενικών γραμματέων, για τις οποίες πλέον το υπουργείο δεν φέρει καμία ευθύνη, δεδομένου ότι η διαδικασία έχει περάσει στο ΑΣΕΠ.

Ως εκ τούτου, οι επικεφαλής των θεσμών ζήτησαν εκτάκτως την προσέλευση εκπροσώπων του ΑΣΕΠ στις συζητήσεις που διεξάγονται στογνωστό ξενοδοχείο, προκειμένου να καθοριστεί ένα σαφές χρονοδιάγραμμα.

Σύμφωνα με την αρμόδια υπουργό, οι σχετικές προκηρύξεις έχουν ολοκληρωθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον το θέμα έχει φύγει από την αρμοδιότητα του υπουργείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι για 69 θέσεις έχουν συγκεντρωθεί 7.000 βιογραφικά. Την ίδια ώρα, σε ικανοποιητικό επίπεδο βρίσκεται η διαδικασία τοποθέτησης των 89 γενικών διευθυντών των υπουργείων και ως αυτή τη στιγμή, οι 30 έχουν επιλεγεί.

Τέλος, ανέφερε ότι από το 2019 οι προσλήψεις έναντι αποχωρήσεων στο Δημόσιο θα είναι «ένα προς ένα», όπως έχει συμφωνηθεί.

Δείτε όλα τα σχόλια