Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.1°C16.2°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
8.6°C13.4°C
2 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
9.0°C16.0°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
14 °C
13.6°C15.4°C
3 BF 87%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
10 °C
9.9°C12.3°C
0 BF 76%
Ικανοποίηση του δημάρχου Χανίων για τις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ικανοποίηση του δημάρχου Χανίων για τις εξαγγελίες του Αλ. Τσίπρα στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κρήτης

«Η εξαγγελία του πρωθυπουργού στο Ηράκλειο για την υπογραφή της πολυαναμενόμενης ένταξης του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων της Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α. στο ΕΣΠΑ, ύψους 10 εκατ. ευρώ, αποτελεί πολύ θετική εξέλιξη. Με αυτόν τον τρόπο θα δρομολογηθεί για τα Χανιά η σημαντικότερη εκκρεμότητα που υπήρχε στο θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων» επισημαίνει, στη δήλωσή του, ο δήμαρχος Χανίων.

Αναφορικά με το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου, έναν χώρο 58.911,64 στρεμμάτων στον αστικό ιστό της πόλης των Χανίων, που θα αποδοθεί στον Δήμο Χανίων, ο κ. Βάμβουκας τονίζει: «Οι πολύχρονοι αγώνες διεκδίκησης των Χανιωτών και του δήμου θα μας δώσουν έναν μεγάλο ελεύθερο χώρο, που, όπως έχει αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο, θα μετατραπεί σε πάρκο και θα καλύψει κοινωφελείς ανάγκες της πόλης μας».

Τέλος, για την εξαγγελία του πρωθυπουργού σχετικά με την εξασφάλιση κονδυλίου, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για την αποκατάσταση του Κλειστού Κολυμβητηρίου στο Ακρωτήρι, ο δήμαρχος σημειώνει: «Πρόκειται για ακόμη μία θετική εξέλιξη, η οποία θα αναβαθμίσει σημαντικά τις αθλητικές υποδομές της πόλης μας».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL