Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.8°C18.2°C
4 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
12.4°C15.6°C
3 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.2°C14.4°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.8°C
3 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.9°C13.9°C
2 BF 58%
Μικρά οικονομικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μικρά οικονομικά

Τρία βραβεία για την αειφορία και το περιβάλλον στον ΔΕΣΦΑ

Τρία βραβεία έλαβε ο ΔΕΣΦΑ στο πλαίσιο των Environmental Awards με τα οποία βραβεύονται οι εταιρείες που εφαρμόζουν διεθνή πρότυπα και τηρούν άριστες πρακτικές για την Αειφορία και το Περιβάλλον. Ειδικότερα ο ΔΕΣΦΑ διακρίθηκε στις κατηγορίες:

* Energy Mastering και έλαβε το Gold βραβείο για την αποδοτική διαχείριση ενέργειας κατά τη λειτουργική διαδικασία με ευεργετική επίδραση στο περιβάλλον.

* Climate Protection και έλαβε το Gold βραβείο για τις δράσεις αποτύπωσης και παρακολούθησης των εκπεμπόμενων αερίων θερμοκηπίου και τις επιτυχημένες πρακτικές και στρατηγικές επικοινωνίας για την αειφορία και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

* Sustainable Infrastructure Development και έλαβε το Gold βραβείο για την εφαρμογή βέλτιστων περιβαλλοντικών πρακτικών κατά την ανάπτυξη και λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Διαχειριστή Σ. Νίκας παραλαμβάνοντας τα βραβεία, “νιώθουμε υπερήφανοι για τις επιδόσεις της εταιρείας μας, ιδιαίτερα όταν αυτές διακρίνονται ως καλές πρακτικές και βραβεύονται”. Ο ΔΕΣΦΑ, ανέφερε, απέδειξε ότι ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η αειφόρος ανάπτυξη, δηλαδή μια ανάπτυξη που είναι αποτελεσματική, κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά βιώσιμη.

Εκπαιδευτικό συνέδριο για τις Εξαγωγές μέσω Digital

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου - GRECA υποστηρίζει με την αιγίδα του το εκπαιδευτικό συνέδριο για τις εξαγωγές μέσω digital στρατηγικής “B2B & B2C Εξαγωγές μέσω Digital” που διεξάγεται στις 27-28 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Εξέλιξη» Εκπαιδευτικό Συνέδριο της eSkills Center.

Υπό την εκπαιδευτική και συμβουλευτική καθοδήγηση του Π. Γκεζερλή, CEO της Convert Group, 15 στελέχη του κλάδου Online Πωλήσεων με ειδίκευση στις εξαγωγές μέσω digital θα εκπαιδεύσουν για 16 ώρες σε όλους τους digital τρόπους και μηχανισμούς που μπορεί η ελληνική επιχείρηση να αξιοποιήσει ως δίκτυο πωλήσεων για να προσεγγίσει αγορές του εξωτερικού. Τα μέλη του Συνδέσμου επωφελούνται από την έκπτωση αφού μπορούν να κλείσουν 20% φθηνότερα τη θέση τους χρησιμοποιώντας το εκπτωτικό κουπόνι “GRECA20".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL