Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας για την επίθεση στον Τ. Ταστάνη: "Εκτέλεση συμβολαίων υπέρ των οικονομικών συμφερόντων"

Αυτό υπογραμμίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας αναφορικά με τους βανδαλισμούς που έκαναν την Κυριακή άγνωστοι στο αυτοκίνητο και το σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας Τάσου Ταστάνη.

"Ο Τάσος Ταστάνης ως ενεργός πολίτης αγωνίζεται επί πολλά χρόνια για τον χώρο του Ελληνικού, για τον Υμηττό, για τα Αστέρια Γλυφάδας, για τη φιλοξενία των προσφύγων ενάντια σε ρατσιστικά φαινόμενα και πάνω από όλα ανέλαβε το καθήκον ως πρόεδρος του ΟΑΣΑ να εργαστεί για δημόσιες αστικές συγκοινωνίες στην υπηρεσία του πολίτη". Αυτό υπογραμμίζει η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας αναφορικά με τους βανδαλισμούς που έκαναν την Κυριακή άγνωστοι στο αυτοκίνητο και το σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Αθήνας Τάσου Ταστάνη.

Η Ν.Ε. επισημαίνει ακόμη ότι αυτή η ενέργεια “είναι συνέχεια και άλλων βίαιων ενεργειών που συμβαίνουν στη Νότια Αθήνα" καταλήγοντας: “Είναι εκτέλεση συμβολαίων υπέρ των οικονομικών συμφερόντων ενάντια στα συμφέροντα των πολλών, ενάντια στο ταξικό συμφέρον των αδυνάτων. Τέτοιες ενέργειες δεν θα μας κάνουν να αναστείλουμε τους αγώνες".

Δείτε όλα τα σχόλια