Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αισιοδοξία για ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης το επόμενο δεκαήμερο

Ιδιαίτερα σφιχτό το χρονοδιάγραμμα, αλλά εφικτό να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες 9 ημέρες “εφόσον υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές”, σύμφωνα με τον Γ. Σταθάκη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών. Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, στην πρώτη εισαγωγική συνάντηση συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων χωρίς να μπουν οι δύο πλευρές στην ουσία των θεμάτων.

Όπως τόνισε ο Γ. Σταθάκης, το χρονοδιάγραμμα είναι ιδιαίτερα σφιχτό. Ωστόσο δήλωσε πως είναι εφικτό να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες 9 ημέρες “εφόσον υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές”. Στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες μέχρι το Euroworking Group στις 28 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα υπάρχουν εκ νέου συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών με τους επικεφαλής των θεσμών με βασικά θέματα την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας και τα εργασιακά.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο