Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αισιοδοξία για ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης το επόμενο δεκαήμερο

Ιδιαίτερα σφιχτό το χρονοδιάγραμμα, αλλά εφικτό να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες 9 ημέρες “εφόσον υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές”, σύμφωνα με τον Γ. Σταθάκη

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών. Σύμφωνα με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, στην πρώτη εισαγωγική συνάντηση συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα των διαπραγματεύσεων χωρίς να μπουν οι δύο πλευρές στην ουσία των θεμάτων.

Όπως τόνισε ο Γ. Σταθάκης, το χρονοδιάγραμμα είναι ιδιαίτερα σφιχτό. Ωστόσο δήλωσε πως είναι εφικτό να ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις τις επόμενες 9 ημέρες “εφόσον υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές”. Στόχος της κυβέρνησης είναι να έχουν κλείσει όλες οι εκκρεμότητες μέχρι το Euroworking Group στις 28 Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα υπάρχουν εκ νέου συναντήσεις κυβερνητικών στελεχών με τους επικεφαλής των θεσμών με βασικά θέματα την Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας και τα εργασιακά.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Με ΜΑΤ και ΜΜΕ στήνουν κλειστά κέντρα

Αυτό που συμβαίνει από προχθές τη νύχτα στη Χίο και τη Λέσβο, δεν θα το είχαμε πάρει καν είδηση αν δεν υπήρχαν τα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί τα ΜΜΕ, που υπό κανονικές συνθήκες ψοφάνε για αναταραχές, φασαρίες και επεισόδια, έχουν βαλθεί, συντονισμένα, να υποβαθμίσουν τα γεγονότα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις