Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Μικρά επιχειρηματικά
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Μικρά επιχειρηματικά

Data Communication

Έργο για την Performance Technologies

Η Performance Technologies επέλεξε την Data Communication για την υλοποίηση έργου διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, βασισμένου στη λύση Microsoft Dynamics CRM για την καλύτερη οργάνωση του Τμήματος Πωλήσεων, αλλά και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας της γενικότερα. Η Performance Technologies, εταιρεία πληροφορικής με εξειδίκευση σε λύσεις και τεχνολογίες για IT Infrastructure, Cloud, Managed Services και Business Solutions, είχε ανάγκη εφαρμογής μιας ολοκληρωμένης λύσης για την αποτελεσματική διαχείριση της επικοινωνίας της με τους πελάτες της, αλλά και την υποστήριξη διευρυμένων λειτουργιών πωλήσεων.

Celestyal Cruises

Στο πλευρό της φοιτητικής επιχειρηματικότητας

Η Celestyal Cruises, η οποία είναι κοντά στη διοργάνωση CruiseInn, έναν «μαραθώνιο» δημιουργίας startup που συνδιοργανώνει με το ThinkBiz, τον πρώτο επίσημο Φοιτητικό Σύλλογο Επιχειρηματικότητας με βάση το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, φιλοξενεί τον δεύτερο διαγωνισμό για φέτος, στο κρουαζιερόπλοιο Celestyal Nefeli, 17-21 Οκτωβρίου, εστιάζοντας σε τρεις θεματικές: τον τουρισμό, την οινογαστρονομία και την τεχνολογία.

Βραβείο Στ. Χατζηιωάννου

Ολοκληρώθηκε η υποβολή συμμετοχών

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής συμμετοχών για το «Βραβείο Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2016» που διοργανώνει ο sir Στέλιος Χατζηιωάννου, ιδρυτής της EasyJet, του ομίλου EasyGroup και του Stelios Philanthropic Foundation. Οι αλλαγές στα κριτήρια επιλογής συνέβαλαν σημαντικά στην αύξηση των συμμετοχών που σημείωσαν ρεκόρ για τη φετινή χρονιά (67 συμμετοχές - 10 φορές πάνω σε σχέση με πέρυσι).

Με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση των νέων επιχειρήσεων, για πρώτη φορά στην εννιάχρονη ιστορία των βραβείων, οι τελικοί νικητές θα είναι 8 και θα λάβουν συνολικά 100.000 ευρώ, ποσό διπλάσιο από το 2015 και ουσιαστικά το μεγαλύτερο που έχει διατεθεί μέχρι σήμερα. Ο πρώτος νικητής θα λάβει 30.000 ευρώ και οι υπόλοιποι 7 νικητές θα λάβουν έκαστος 10.000 ευρώ. Από το 2008 και μέχρι σήμερα, ο θεσμός έχει ενισχύσει τη νεανική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα με το συνολικό ποσό των 500.000 ευρώ. Η διαδικασία επιλογής, στην οποία συμμετέχει ενεργά ο ίδιος ο Στέλιος Χατζηιωάννου, έχει ήδη ξεκινήσει. Η φετινή τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL