Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Η ΝΔ οδήγησε τη χώρα σε ύφεση (Video)

«Να προχωρήσει τα μεγάλα έργα και να αξιοποιήσει μέρος του “μαξιλαριού” για να βοηθήσει την οικονομία», καλεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ

«Η ΝΔ, δυστυχώς, τα κατάφερε. Πάγωσε τα μεγάλα έργα, έκοψε το κοινωνικό μέρισμα από τρία εκατομμύρια συμπολίτες μας, δεν αξιοποίησε κομμάτι από το "μαξιλάρι" για να διαμορφώσει δημοσιονομικό χώρο και η χώρα πέρασε στην ύφεση», σχολιάζει ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, αναφορικά με τα σημερινά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για τον ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι ο ρυθμός ανάπτυξης μειώθηκε κατά 0,7% το δ’ τρίμηνο του 2019, σε σχέση με το τρίτο τρίμηνο, ενώ αναφερόμενος στην κυβέρνηση, την κάλεσε να «αλλάξει ρότα αμέσως».

«Να προχωρήσει τα μεγάλα έργα σύμφωνα με το δικό μας σχεδιασμό και να αξιοποιήσει μέρος του "μαξιλαριού" για να διαμορφωθεί χώρος για φοροελαφρύνσεις και δαπάνες, οι οποίες θα βοηθήσουν την οικονομία», σημείωσε ο Ν.Παππάς.

Διαβάστε επίσης:

Ν. Παππάς - Γ. Τσίπρας: Ύφεση αντί για ανάπτυξη φέρνει η απάτη της ΝΔ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

«Ο Μητσοτάκης απογείωσε την οικονομία». Σοβαρά τώρα;

Τα στοιχεία του πρώτου τριμήνου του 2020 δείχνουν ύφεση 0,6%. Τα συστημικά ΜΜΕ εξαφάνισαν, φυσικά, την ύφεση. Και ο Σταϊκούρας δήλωσε αισιόδοξος για την υφεσιακή επίδραση του λοκντάουν. Μόνο που το πρώτο τρίμηνο του 2020 ελάχιστα έχουν να κάνουν με το λοκντάουν, που εφαρμόστηκε μόλις το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις