Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
24 °C
22.0°C24.8°C
3 BF 39%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.0°C24.2°C
2 BF 52%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C20.5°C
4 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
19.3°C19.8°C
5 BF 60%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
23 °C
22.9°C24.0°C
3 BF 33%
Creta Farms: Μνημόνιο κατανόησης για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Creta Farms: Μνημόνιο κατανόησης για την εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή

Οι μεγαλομέτοχοι της Creta Farms Μάνος Δομαζάκης και Τάκης Δομαζάκης συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και υπέγραψαν το “Memorandum of Understanding” (MOU) μεταξύ της εταιρείας και των τεσσάρων ελληνικών τραπεζών ώστε να προχωρήσει η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή που θα εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της εταιρείας.

«Σήμερα έγινε ένα βήμα που μπορεί να οδηγήσει και πάλι την Creta Farms στην ανάπτυξη και να λάβει και πάλι η εταιρία τη θέση που τις αξίζει. Θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα έως σήμερα να δοθεί η άριστη λύση για τους μετόχους και τους εργαζόμενους της εταιρίας. Είναι η τελευταία ευκαιρία για την Creta Farms και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να μην πάει χαμένη», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της κρητικής αλλαντοβιομηχανίας, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, μετά την υπογραφή της συμφωνίας στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Την υπογραφή χαιρέτησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, όπου συνεχάρη τα μέρη για την προσπάθεια διάσωσης της εταιρίας και την ανεύρεση στρατηγικού επενδυτή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL