Live τώρα    
14°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
10.2°C16.5°C
1 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.8°C
3 BF 73%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
13 °C
8.0°C12.7°C
1 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
12 °C
11.0°C14.1°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
5 °C
4.9°C11.9°C
0 BF 93%
Π.Καμμένος / Π.Καμμένος: Δικομματικό "στήσιμο" και τρελή διακίνηση χρήματος
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Καμμένος / Π.Καμμένος: Δικομματικό "στήσιμο" και τρελή διακίνηση χρήματος

Το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποδεικνύει ότι υπήρξε διακομματικό "στήσιμο" και διαπλοκή, τόνισε σε συνέντευξή του στο "Κόκκινο 105,5" και τον δημοσιογράφο Κ. Βαξεβάνη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Οικονομικών και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ότι δεν είχαν καν την ευαισθησία να στείλουν στη Δικαιοσύνη το εξώδικο που τους είχαν στείλει τον Ιανουαρίου του 2013 οι μικρομέτοχοι του Τ.Τ. Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. έκανε λόγο για "τρελή διακίνηση χρήματος, η οποία ακόμα δεν έχει βγει στη συγκεκριμένη δικογραφία".

Ο Π. Καμμένος, ο οποίος έχει καταγγείλει τη γνωστή υπόθεση με τα CDS, παρατήρησε ότι υπάρχει διασύνδεση στην Ελβετία ανάμεσα στις off shore εταιρείες της συζύγου του κατηγορούμενου Κ. Γριβέα στην πόλη Μορζ της Ελβετίας και της εταιρείας - μη κυβερνητικής οργάνωσης του Αντρίκου Παπανδρέου, τον οποίον έχει κατονομάσει ως έναν από τους υπευθύνους για το παιχνίδι με τα CDS.

Με αφορμή το ότι ανάμεσα στους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο του Τ.Τ. είναι και η πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας Αναστασία Σακελλαρίου, ο Π. Καμμένος επανέφερε ότι εκπρόσωπος του ΤΧΣ στην Εθνική Τράπεζα είναι ο Χαρ. Μακάς, πρώην συνέταιρος του Μαργέλου, γνωστού από το παλαιό σκάνδαλο για το καλαμπόκι, που ο ρόλος του ερευνάται και στην υπόθεση των CDS.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. ενέταξε το συνολικό σκάνδαλο του Τ.Τ. στο γενικότερο πρόβλημα των τραπεζών, "που κάνουν όλο το πολιτικό παιχνίδι και με την τρόικα και με την εσωτερική τρόικα", ενώ κατήγγειλε τις διασυνδέσεις μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων με τις τράπεζες, υποστηρίζοντας ότι τα διαφημιστικά προγράμματα εξυπηρετούν την παραπληροφόρηση των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL