Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
15.9°C19.3°C
3 BF 52%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
13.8°C18.0°C
0 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.9°C16.6°C
2 BF 74%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C12.4°C
0 BF 71%
Το ενδεχόμενο διεκδίκησης του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020 εξετάζει ο Μπ.Σάντερς
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Το ενδεχόμενο διεκδίκησης του προεδρικού χρίσματος των Δημοκρατικών για τις εκλογές του 2020 εξετάζει ο Μπ.Σάντερς

Το ενδεχόμενο να διεκδικήσει και το επόμενο προεδρικό χρίσμα, εξετάζει ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς σύμφωνα με τον πρώην διευθυντή της προεκλογικής του εκστρατείας Τζεφ Γουίβερ.

Ο 77χρονος ενδέχεται νΑ αποφασίσει την κάθοδό του στον προεκλογικό, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία εκφραστή του προοδευτικού ρεύματος, όπως η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν που εκλέγεται στην Μασαχουσέτη.

Η Ε.Γουόρεν θεωρείται εκ των πιθανών υποψηφίων των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020 απέναντι στον πρόεδρο Ντ.Τραμπ, ενώ ο Τζ.Γουίβερ διερωτάται αν οι δύο γερουσιαστές από τη Νέα Αγγλία μπορούν να βρεθούν ο ένας απέναντι στην άλλη.

«Η ερώτηση είναι ποιος μπορεί να νικήσει τον Τραμπ το 2020 και πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε μία συμμαχία που μπορεί να αντιμετωπίσει την πρόκληση. Νομίζω ότι αυτό εξετάζει ο γερουσιαστής τώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γουίβερ στην διάρκεια συνέντευξης του στο ABC News.

«Αναμένω ότι όποιος και να είναι υποψήφιος θα πρέπει να έχει προοδευτικά στάνταρτ και να κινητοποιήσει την ανάλογη δυναμική. Όποιος θέλει να διεκδικήσει την προεδρία, θα πρέπει να την διεκδικήσει πραγματικά. Νομίζω ότι όσο περισσότερο την διεκδικήσει, τόσο το καλύτερο», είπε ο ίδιος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL