Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.2°C22.4°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
16.0°C20.2°C
2 BF 40%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.5°C
2 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.9°C20.1°C
2 BF 42%
Πρωτοβουλία ΗΑΕ για παγκόσμια πλατφόρμα, με στόχο να γίνουν γνωστές εμπνευσμένες ιστορίες
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Πρωτοβουλία ΗΑΕ για παγκόσμια πλατφόρμα, με στόχο να γίνουν γνωστές εμπνευσμένες ιστορίες

Μια νέα πρωτοβουλία με τίτλο «Zayed the Inspirer», προωθούν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία θα χρησιμεύσει ως παγκόσμια πλατφόρμα για να γίνουν γνωστές εμπνευσμένες ιστορίες από όλο τον κόσμο. Η πρωτοβουλία ανακοινώθηκε στη διεθνή διάσκεψη για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση από τον σεϊχη Σαΐφ μπιν Ζαγέντ Αλ Ναχιάν, αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εσωτερικών με στόχο να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλη την ανθρωπότητα.

Η πλατφόρμα www.zayedtheinspirer.ae σηματοδοτεί την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχ Ζαγέντ. «Σήμερα ξεκινάμε μια νέα πλατφόρμα, μια παγκόσμια πλατφόρμα έμπνευσης, που ονομάζεται 'Zayed the Inspirer' για να μοιραστούμε με όλον τον κόσμο όλες τις επιτυχίες και τις καινοτομίες μέσω των οποίων μπορούμε να αναπτύξουμε τον εαυτό μας, να αναπτύξουμε τον κόσμο μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών».

«Οι άνθρωποι μπορούν να ρωτήσουν γιατί ο Άρης, γιατί τα ΗΑΕ σκέφτονται να κάνουν διαστημική επιστολή τον Άρη και εκτοξεύουν ανιχνευτές. Το 1974, ο Σεΐχ Ζαγέντ δέχθηκε τους Αμερικανούς αστροναύτες πριν πραγματοποιηθεί η αποστολή τους στο Διάστημα και τους άκουσε. Όταν τους γνώρισε και τους ρώτησε αν είναι δυνατόν, του εξήγησαν ότι η δυνατότητα υπάρχει.Στο τέλος της ομιλίας του, ο σεΐχης Σαΐφ παρουσίασε ένα βίντεο που έδειξε την επιτυχία πολλών νεοσύστατων εταιρειών στα ΗΑΕ, όπως το Souq.com, το Careem και το Sellanycar, υπογραμμίζοντας πως τα ΗΑΕ χρησίμευαν πάντοτε ως αφετηρία για την προώθηση των πρωτοβουλιών που επηρεάζουν θετικά τις ζωές των πολιτών.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL