Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
11.2°C18.1°C
2 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.6°C16.9°C
2 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
10.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C16.4°C
2 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
9 °C
8.9°C14.6°C
0 BF 81%
Η απόφαση των ΗΠΑ για την Ιερουσαλήμ επισπεύδει την καταστροφή του Ισραήλ, προειδοποιεί η Τεχεράνη
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η απόφαση των ΗΠΑ για την Ιερουσαλήμ επισπεύδει την καταστροφή του Ισραήλ, προειδοποιεί η Τεχεράνη

Η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ από τον Ντόναλντ Τραμπ θα επισπεύσει την καταστροφή της χώρας, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας του Ιράν, ενώ υψηλόβαθμος διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής δύο ένοπλων παλαιστινιακών οργανώσεων, δεσμευόμενος για παροχή στήριξης.

«Η κίνηση Τραμπ θα επισπεύσει την καταστροφή του σιωνιστικού καθεστώτος και θα διπλασιάσει την ενότητα των Μουσουλμάνων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιρανός υπουργός Άμυνας, στρατηγός Αμίρ Χαταμί.

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ιράν Μοχάμαντ Μπαγκερί από την πλευρά του σημείωσε ότι η «ανόητη κίνηση» του προέδρου των ΗΠΑ Τραμπ μπορεί να θεωρηθεί ως η αρχή λαϊκής εξέγερσης των Παλαιστινίων.

Παράλληλα, ο Κάσεμ Σολεϊμάνι, διοικητής της Δύναμης αλ Κοντς, της μονάδας των Φρουρών της Επανάστασης που είναι αρμόδια για τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό, δεσμεύτηκε για την «πλήρη στήριξη στα παλαιστινιακά κινήματα αντίστασης» από την Ισλαμική Δημοκρατία, έπειτα από τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τους διοικητές των Ισλαμικής Τζιχάχτ και Ιζ αλ Ντιν Κασάμ, ένοπλες πτέρυγες της Χαμάς, σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης Sepah, τον ειδησεογραφικό ιστότοπο των Φρουρών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL