Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
13.2°C16.9°C
5 BF 72%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.7°C18.3°C
3 BF 51%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
16.0°C17.1°C
2 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.2°C19.8°C
6 BF 54%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
15.9°C16.9°C
2 BF 55%
Βλ. Πούτιν: Οι καμπάνες να χτυπούν για όλους τους αθώους
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βλ. Πούτιν: Οι καμπάνες να χτυπούν για όλους τους αθώους

Η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να εκκαθαρίσει τη "φωλιά των τρομοκρατών" στο Χαλέπι, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν. "Ο κόσμος θα πρέπει να θρηνεί για τους αμάχους παντού και όχι μόνο στο Χαλέπι", είπε ο Πούτιν, υπενθυμίζοντας ότι πολίτες σκοτώνονται και στη Μοσούλη του Ιράκ, όπου είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση των ιρακινών δυνάμεων και του διεθνούς συνασπισμού για την εκδίωξη των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους."Οι καμπάνες θα πρέπει να χτυπούν για όλα τα αθώα θύματα. Όχι μόνο στο Χαλέπι" τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.

Μιλώντας σε εκδήλωση για τις διεθνείς σχέσεις στο Σότσι, ο Πούτιν κατηγόρησε τις ΗΠΑ για μονομερείς και προβοκατόρικες ενέργειες. Συνέκρινε την Κριμαία με το Κοσσυφοπέδιο, λέγοντας ότι "το Κοσσυφοπέδιο αποσχίστηκε από τη Σερβία έπειτα από βομβαρδισμούς, ενώ στην Κριμαία δεν υπήρξαν νεκροί".

Ο Πούτιν είπε ότι είναι δύσκολο να συνεργάζεται με την αμερικανική κυβέρνηση, επειδή η τελευταία δεν τηρεί τις συμφωνίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής για τη Συρία, πρόσθεσε όμως ότι είναι έτοιμος να συνεργαστεί με έναν νέο πρόεδρο, όποιον επιλέξουν οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, και να συζητήσει μαζί του τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Ο Πούτιν έδειξε κατανόηση για τις "υπερβολές" του Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος "επέλεξε μια μέθοδο για να αγγίξει τις καρδιές των ψηφοφόρων".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL