Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
21.2°C24.7°C
1 BF 49%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.1°C26.6°C
4 BF 54%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
23 °C
22.0°C22.7°C
2 BF 53%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.3°C24.8°C
5 BF 31%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
27 °C
26.2°C26.9°C
2 BF 32%
Βέβαιος για αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ "δίχως διαπληκτισμούς" δηλώνει ο Μπ.Ομπάμα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Βέβαιος για αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ "δίχως διαπληκτισμούς" δηλώνει ο Μπ.Ομπάμα

Το βεβαιότητα ότι η Βρετανία θα αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση «χωρίς διαπληκτισμούς» εξέφρασε την Παρασκευή ο Μπάρακ Ομπάμα, σημειώνοντας πως “οι οικονομικές και χρηματοπιστωτικές μας ομάδες θα παραμείνουν σε στενή επικοινωνία”.

«Ο Ντέιβιντ (Κάμερον) υπήρξε ένας εξαιρετικός φίλος και εταίρος» υπογράμμισε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους γνωστοποιώντας ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Βρετανό πρωθυπουργό.

«Συμφωνήσαμε ότι οι οικονομικές και χρηματοπιστωτικές μας ομάδες θα παραμείνουν σε στενή επικοινωνία τη στιγμή που εμείς παραμένουμε επικεντρωμένοι στην οικονομική ανάπτυξη και την χρηματοπιστωτική σταθερότητα» συνέχισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο ίδιος, σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ σημείωσε ότι “οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας θα εργαστούν πολύ στενά μαζί, τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες».

Ακόμα κι αν οι σχέσεις μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ τροποποιηθούν, «υπάρχει κάτι που δεν θα αλλάξει κι αυτό είναι η ειδική σχέση που υφίσταται μεταξύ των δύο χωρών» διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL