Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C23.6°C
2 BF 62%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.4°C22.5°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
18.2°C19.9°C
4 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
24 °C
21.0°C24.8°C
4 BF 46%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
21.9°C23.5°C
3 BF 40%
Έξι γερμανικά κρατίδια επιβάλλουν περιορισμούς στους προερχόμενους από περιοχές με έξαρση του ιού
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Έξι γερμανικά κρατίδια επιβάλλουν περιορισμούς στους προερχόμενους από περιοχές με έξαρση του ιού

Έξι γερμανικά κρατίδια επιβάλλουν πλέον περιορισμούς για τους προερχόμενους από τις περιοχές της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας, στις οποίες εντοπίζονται νέες εστίες κορονοϊού.

Μετά την Βαυαρία, την Κάτω Σαξονία και το Μεκλεμβούργο-Πομερανία, η Βάδη-Βυρτεμβέργη, το Σλέσβιγκ-Χολστάιν και η Ρηνανία-Παλατινάτο αποκλείουν τους τουρίστες οι οποίοι προέρχονται από τις περιοχές Γκίτερσλοχ και Βάρεντορφ, όπου τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται έξαρση κρουσμάτων του κορονοϊού.

Είναι ενδεικτικό ότι η Βάδη-Βυρτεμβέργη δεν επιτρέπει στους κατοίκους των δύο περιοχών να διανυκτερεύσουν στο κρατίδιο, ενώ οι αρχές της Ρηνανίας-Παλατινάτου επιβάλλουν από σήμερα 14ήμερη καραντίνα σε όποιον έρχεται από τις ίδιες περιοχές.

Οι νέοι κανονισμοί τίθενται σε ισχύ ενόψει του τέλους, σήμερα, της σχολικής χρονιάς και της έναρξης των θερινών διακοπών για πολλά κρατίδια της Γερμανίας. Ανάλογους περιορισμούς ετοιμάζεται να επιβάλει, σύμφωνα με πληροφορίες της δημόσιας τηλεόρασης ARD, και η Σαξονία-'Ανχαλτ.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL